Ez a 3 csillagjegy a leginkább kupis

Vajon melyik csillagjegy hagyja a legnagyobb kupit maga után? Íme, a válasz.

Ikrek (május 21 - június 20).

Először is, az Ikrek azért kupis, mert mindig úton van: állandóan épp A-ból B-be igyekszik, hogyan is lenne tehát ideje mindig rendet rakni maga után? Emellett állandóan jár valamin az agya, rettenetesen szétszórt. Otthona és munkaállomása igen gyakran olyan, mintha atomrobbanás történt volna, és igen gyakran a jelmondata: a zseni átlát a káoszon.

via GIPHY

Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)

Az Oroszlán nem azért rendetlen, mert szétszórt és máshol jár az agya. Nem erről, szó sincs: ő tudja, hogy valaki más majd úgyis megcsinálja, amit meg kell, és hát úgy van vele: a feladatok kiosztásában, az irányításban és a szervezésben úgyis jobb, mint a pakolásban, rendrakásban és takarításban. Nincs benne rosszindulat, így próbál hasznos lenni a mag módján.

via GIPHY

Nyilas (november 22 december 21.)

Idealisták, kalandvágyók, jó a humorok... és hát legyünk őszinték: egyszerűen sajnálják az időt a rendrakásra, miközben annyi minden van, ami sokkal izgalmasabb lehet. A Nyilas nagy ambíciókkal vág neki minden lomtalanításnak és nagytakarításnak, de nagyjából a folyamat felénél elunja magát, és felhagy az akcióval. A környezete meg azt hiszi, el se kezdte, hiszen ők nem ismerik az előzményeket...

via GIPHY

Nyitókép: https://pixabay.com/users/pexels-2286921/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!