Ez a 3 csillagjegy a leginkább lusta

Ő az, aki valószínűleg olyannyira kényelmes típus, hogy még ezt a rövid cikket sem olvassa végig, legfeljebb átfutja.

Bika

A Bika kényelmes, érzéki örömöket maximálisan kiélvező, laza típus, aki gyakran az élet legegyszerűbb dolgaival múlatja az időt: egy szép virágot bámul a vázában, esetleg néz maga elé, és grandiózus gondolatok töltik be elméjét anélkül, hogy megmozdulna. Úgy van vele: előbb-utóbb csak megoldódik a probléma, ha meg nem... hát mit is tehetne ő az ügy érdekében? A Föld-jegyek két lábbal állnak a földön, de olykor bizony egész testük érinti a terepet: merthogy bizony fekszenek, lustálkodnak, pihennek, és ezt rettenetesen élvezik.

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos, megfontolt, méltóságtejes uralkodói jellem, úgy véli, a munkát majd megcsinálja más, a helyzetet megoldja az, aki tudja. Ő csak akkor tesz lépéseket, ha egészen biztosan az ő erejére, tudására, karakterére van szükség – addig kivár, és hagyja, hogy a dolgok a maguk útján történjenek. Sokszor Az Oroszlán egyébként inkább elméleti ember: jobb a tervezésben és a feladatok delegálásban, mint a munka hmmmm, oroszlánrészében, hogy úgy mondjuk, de erős belső motiváció esetén képes erőt venni magán mégis. Ebbe a kategóriába tartozik az is, ha a gyors cselekvéssel esetleg hiúságát legyezgetheti...  

 Bak

Hoppá, hoppá, még egy Föld-jegy, nocsak-nocsak! Talán nem túl meglepő módon a Bak is ott van a nagy patópálok sorában: amit ma nem kell megtenned, azt halaszd bátran holnapra, hiszen ej, ráérünk mi arra még. :) Ő az, aki ha hétkor kell elindulnia valahová, felhúzza az órát ötre, és tíz percenként szundira nyomja az üvöltő vekkert. Tudja, hogy ez rettenetes szokás, de egyszerűen imád aludni, szundizni, pihenni, relaxálni, és egyszerűen rettenetesen gyűlöli, ha bárki is sürgetni meri.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/shanon-1096928/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!