Ez a 3 csillagjegy lesz a legkönnyebben szerelmes

...ami persze nem jelenti azt, hogy egyúttal ők is azok, akik a leginkább harmonikus hosszútávú kapcsolatok kialakítására képesek.

Rák

Tulajdonképpen a szerelembe vagy szerelmes, így aztán nagyon könnyen vetíted ki ezt az érzést másokra. Hajlamos vagy idealizálni választottad, de mondhatjuk úgy is: meglátod benne a legjobbat akkor is, ha a valóságban több hiányossága is van az adott területen. Érted és figyeled saját érzéseidet, így legalább nem ragadsz bele az önsajnálatba, ha esetleg összetörik a szíved. 

Bak

Ha meglátsz valakit, aki megtetszik, nem nagyon akarod kerülgetni a forró kását, rögtön mindent tudni akarsz róla. A kapcsolat elején lángolsz, szenvedélyes vagy, rajongsz, és igen hamar eljuttok a legmélyebb testi-lelki intimitás pontjára. A gond csak az, hogy onnan sokszor nincs tovább: bumm, két hónap alatt mindent kifutottatok, amit lehetett, itt a vége. Ha mélyebb kompatibilitás nincs, a kapcsolatnak aligha van jövője. 

Mérleg

A Mérleg mindennél jobban vágyja a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot, ezért aztán hajlamos többet képzelni egy másik emberrel való találkozásába, mint ami amögött valójában van. A felszínen a Mérleget nehéz meghódítani, de ha egyszer meglátja a potenciált a másikban, akár évekig is képes mély odaadással rajongani az illetőért. Sokszor akkor is, amikor nem kéne: ez az a veszély, amire Mérlegként érdemes odafigyelned. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/ilovetigerplanes-174980/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!