Ez a 3 csillagjegy szenvedi meg a legjobban a szakítást

Három csillagjegy, akiknek különösen nehéz a kapcsolat vége.

Halak

A lelke, mint az aranyhalé, teljes mértékben idealizálja a partnerét, és kizárólag a szépet és a jót látja meg benne. Igen gyakran nem veszi észre a figyelmeztető jeleket, így a kapcsolat vége villámcsapásként éri. Az igazán fura az, hogy a Halak még akkor is az exét védi, amikor az kimondottan ocsmány dolgokat művelt vele, ellene. Hahó, ébresztő!

Rák

A Rák imád szerelmes lenni, és leginkább a kapcsolatban érzi jól magát. Ennek ellenére nem köteleződik el könnyen, hiszen azt az embert akarja egyből kiválasztani, akivel az egész életét leélheti. Érzelmileg rengeteget rak a történetbe, hajlamos a hátán hordozni a kapcsolatot akkor is, amikor két ember összehangolt munkájára volna szükség. Amikor végleg vége, teljesen összetörik.

Szűz

A Szűz nehezen választ partnert, inkább egyedül marad, minthogy méltatlan kompromisszumot kössön. Amikor végre elköteleződik, mindent megtesz azért, hogy jól menjenek a dolgok, erőn felül küzd, a kelleténél több felelősséget vállal. Hiába intelligens, ha veszett fejsze nyeléről van szó, a végletekig küzdene. A szakítás feldolgozásakor visszavonul a csigaházába, és egyedül igyekszik gyógyulni.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/vishnu_kv-3192151/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!