Ez a 3 csillagjegy tűri a legjobban a stresszt

Húzzák az igát, belelazulnak, vagy épp művészettel dolgozzák fel a káoszt.

Bika

A Bika aztán bírja a terhet, hiszen erős, nyakas, és ha kell, végtelen türelemmel irányítja a dolgokat (ahogyan a bika is napos legelőkön rágja a füvet, bármilyen terhet is raknak rá). Hiába van körülötte káosz, ő maga egészen biztosan lassan, megfontoltan cselekszik majd. Megbízható, magabiztos, és az elejétől felméri: hiába aggódik, a dolgok attól nem jobban mennek, hanem épp ellenkezőleg, rosszabbul.

Nyilas

Na, vajon 300 megválaszolatlan e-mail jelent-e bármit a világ nagy dolgai tükrében? A Nyilas uralkodó bolygója a Jupiter, az örökké táguló bolygó, így aztán nem csoda, hogy a Nyilas a világot madártávlatból látja, és a hétköznapi, mások számára elviselhetetlen stresszt okozó problémák hidegen hagyják. Miért is aggódna a Nyilas a kupi miatt az asztalán, ha ehelyett inkább hegyet is mászhatna??

Halak

A Halak hajlamos saját álomvilágában élni, ahová a valóság csak nyomokban jut el hozzá. Mire végre észbe kap, a dolgok alkalmasint brutálisan összejönnek, de ő ettől nem esik kétségbe: inkább teljes zen-nyugalommal engedi el a stresszt. Ha mégis besokall, a művészet segítségével engedi ki a feszültséget: fest, szobrászkodik, zenél vagy ételkölteményt főz.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/comfreak-51581/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!