Ez a 4 csillagjegy sokkal tovább küzd egy kapcsolatért, mint kellene

Van,a mikor megéri küzdeni, máskor viszont a megrekedt állapot csak mélyebbre húz. Csillagjegyek, akik az utolsó percig ütik a vasat, és még azután is.

Rák

Természetes adottságod és igényed a másokról való gondoskodás, a segítés, a környezeted igényeinek feltérképezése és kielégítése. Éppen ezért gyakran fontosabb számodra az ő boldogságuk, mint a sajátod. időről időre ezért nem a megfelelő kapcsolatban találod magát, ám még ekkor sem méltósággal elköszönsz vagy épp futva menekülsz, hanem maradsz, hogy rendbehozd a kapcsolatot. Gyakran megesik, hogy ebben a küldetésben teljesen egyedül maradsz...

Oroszlán

Makacs vagy, és nem szívesen ismered be, ha tévedtél. Az a fixa ideád, hogy soha nem adhatod fel, pláne ha már rengeteg időt és energiát invesztáltál a másik emberbe. Sokáig tart, amíg elfogadod, hogy nem minden rajtad múlik, bizonyos dolgok fölött nincs kontrollod, és jobban teszed, ha ezen a ponton elengeded azt, akihez valaha nagyon ragaszkodtál.

Mérleg

Mindig a legjobbat látod meg mindenkiben. Kedves, melegszívű ember vagy, aki könnyedén megbocsát. Szívesen adsz második - harmadik, negyedik... - esélyt, mert őszintén hiszel abban, hogy bárki és mindenki képes a változásra. Van, hogy egyszerűen túlzottan is jófej vagy, a saját békéd és a realitás rovására. Meglehet, hogy többször is olyan kapcsolathoz ragaszkodsz, amihez nem kellene, és a távolság csak tovább fokozza a plátói szerelmet.

Skorpió

Hatalmas, intenzív érzelmek birodalmában élsz, hiszel az örök szerelemben, és nagy harcosként abban is, hogy ha elég keményen küzdesz, megtartható és feléleszthető a láng. Vannak viszont esetek, amikor bölcsebb volna az elengedést választanod, mert megmenteni csak azt a kapcsolatot érdemes, amiben legalább két harmonikus, boldog év van.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/theujulala-59978/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!