Ez a jó szex lényege!

A jó szex lényege a kérdezés!

Előtte, alatta vagy utána? Ha okos kérdéseket teszel fel, megismerheted a párod testének működését. Mindig tartsd be az előjáték, az aktus és az utójáték íratlan szabályait! Ne gondold azt, hogy a partnered egy csók, egy érintés miatt szexet akar. Lehet, hogy csak beszélgetésre vagy egy kis gyengédségre vágyik. Az egyetlen módja annak, hogy megtudd, ami érdekel, az, ha megkérdezed: Szeretnél velem szeretkezni? Mit szeretnél, mit tegyek? Élvezed? Hogy csináljam? Ha a párod felteszi azt a kérdést, hogy „Szeretnél velem szeretkezni?”, és te igent felelsz, tegyétek, de csak akkor, ha tiszta szívedből akarod, és védekezzetek a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő fertőzések ellen! Ha úgy érzed, hogy nem állsz még készen a szexre, akkor mondj nemet!

Így:

Én igazán szeretnék veled szeretkezni, de még nem állok készen rá. Inkább bújjunk össze, és nézzünk meg egy filmet. Csak csókolózni szeretnék most veled. Addig nem akarok szeretkezni veled, amíg idősebb nem leszek, és komolyabbra nem fordul a kapcsolatunk. Lassítsunk.
Ha a partnered részeg, vagy nem biztos a dolgában, akkor ne erőltesd, ne dönts helyette! Ha a partnered feszült amikor megcsókolod, vagy megérinted, nem reagál, nem mond semmit, furcsa pillantást fedezel fel rajta (pl. unalom ül ki az arcára) morgást, nyögést vagy egyéb kellemetlen zajokat hallat, akkor állj le, és kérdezd meg tőle, hogy mire gondol!

Kérdezd ezt:

Jól vagy? Megállhatunk, ha akarod. Nem tűnsz lelkesnek. Álljunk meg? Mi a baj? Mit szeretnél? Jól érzed magad? Valami baj van? Készen állsz erre? Akarod, hogy abba hagyjuk?
Ha a partner nem biztos a dolgában, akkor ne erőltesd! Ne büntesd azért, amiért ő még nem áll készen. Ne duzzogj! Légy türelmes, ami késik, nem múlik. Csak ki kell várni. Sokan csak azért fekszenek le a párjukkal, hogy el ne veszítsék. Nyugtasd meg a párod, hogy te nem ilyen vagy. Vársz rá, ameddig csak kell.

Érdekes a cikk? Olvasd tovább itt!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!