Ez adhat erőt számodra 2020 utolsó hónapjaiban 

Ez adhat erőt számodra 2020 utolsó hónapjaiban.

Kos

Nem, nem kell megbocsátanod. Ha még nem tartasz ott. Van, amikor még csak az elengedésnek van itt az ideje. 

Bika

Muszáj észben tartani, hogy senki sem jutott még magasra buktatók nélkül. Ha meg akarod duplázni a sikereid számát, meg kell tízszerezned a kudarcaidat. 

Ikrek

Minden elmúlik. Semmi sem tart örökké. Minden elmúlik. Semmi sem tart örökké. Minden elmúlik. Semmi sem tart örökké. 

Rák

Nem a te feladatod mindenkit boldoggá tenni, és mindenki fölött anyáskodni. Engedd el ezt a megfelelési kényszert.

Oroszlán

Nem baj, ha most bizonytalan vagy, ez egy ilyen időszak számodra. Nem kell, hogy minden válasz birtokában légy, épp elég, ha csak keresed azt. 

Szűz 

A siker csak egy illúzió. Mindig többet fogsz akarni. Újabb és újabb célok, tervek, álmok állnak előtted. De ahhoz, hogy tovább lépj, ideje értékelned azt, amiért megküzdöttél, és amit már elértél.  

Mérleg

Nem kell elmenekülnöd a bánatod elől. Nyugodtan engedd meg magadnak a könnyeket, ne csinálj úgy, mintha minden rendben volna. Aminek ki kell jönnie, az hadd jöjjön. 

Skorpió

Csak azért, mert most kompromisszumot kötöttél, vésd az eszedbe nem kell ennek mindig így lennie. Bármikor változtathatsz, képes vagy kilépni a komfortzónából. 

Nyilas

Amiben most vagy, sokkal kevésbé durva, mint az, amit már átéltél, amivel már megküzdöttél. Túl fogod élni ezt is, ahogyan minden mást is. Mindenki csak annyi terhet kap, amivel képes megküzdeni. 

Bak

Törekedj a jó dolgokra koncentrálni, gondolj csak bele, mennyi jó történt veled az elmúlt időkben. A jelen megpróbáltatásaidon könnyebb így túltenned magad, legyenek azok bármennyire nehezek. 

Vízöntő

Van, hogy azt hiszed, örömet fog okozni az, ami korábban elégedettséggel töltött el, aztán csalódsz. Változnak az idők, engedd meg magadnak a változást. 

Halak

Még mindig úgy gondolsz magadra, mint arra a gyerekre, akit egykor kiközösítettek, csúfoltak.  A valóságban már tudod, mit kell tenned: ne félj segítséget kérni, hogy kijöhessen belőled az igazi, érett önmagad. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/syaibatulhamdi-13452116/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!