Ez az a 3 csillagjegy, ami a leginkább kapható egy könnyű románcra

Semmi komoly, csak egy kis energia- és testnedvcsere. Velük lesz ez igazán laza.

A Nyilas

No, hát ő az, aki gyakorlatilag ezért él! Semmi más nem pezsdíti fel a vérét annyira, mint egy kis könnyed, laza, elvárások nélküli összekapcsolódás, és mikor semmi biztos nincs, csak annak ígérete, hogy akár bármi is lehetne. A Nyilas játékos, vidám, laza, és soha nem veszi túl komolyan a dolgokat. Ők nagyszerű társak, akik pontosan tudják, hogyan lehet feldobni a legunalmasabb bulikat is. Bár a mélyebb elköteleződésre is képesek, ehhez nem ragaszkodnak minden áron, és ha nincs épp semmi komoly a láthatáron, lazán belemennek egy kis mókába.

Az Ikrek

Az Ikrek szereti a világ valamennyi lehetőségét felfedezni és kiaknázni, ezért eleve több vasat tart a tűzbe. Gyakran épp azért nem köteleződik el, mert nem tudja, kit válasszon, és nem akar egyetlen lehetséges opcióról se lemaradni. Az egyik pillanatban rajong érted, a másikban viszont nem is szól hozzád, és ez a fajta hullámvasút felkorbácsolja a szexuális energiákat. Ha most épp nem akarsz semmi komolyat, ő a te embered. Aztán ki tudja, megkomolyodik-e egyáltalán valaha...

Az Oroszlán

Az Oroszlán leginkább augusztusban és szeptemberben van elemében. Szereti, ha a figyelem középpontjában van, ezért könnyen lelkesedni kezd azért, akinek épp osztatlan figyelmében fürdőzhet. A könnyed románc lazaságát segíti, hogy az Oroszlán nem játszmázik, elég világosan kommunikálja az igényeit, és ügyel arra, hogy ne gabalyodjanak össze a szálak. Általában tisztességes, és nem használja ki alkalmi partnerét sem.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/cuncon-3452518/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!