Ez az, ami feldob téged egy pocsék nap végén

Ha nem tudod, mi az, ami segít, itt a megoldás.

Kos: bármilyen intenzív testmozgás

Ha rossz passzban vagy és pocsék heted volt, számodra a tökéletes gyógyír a keményvonalas kardió. Edzés vagy futás, esetleg mindkettő, és helyre áll a lelki béke. 

Bika: gasztronómiai kényeztetés

Valahányszor egy kicsit túl sok abból, ami körülötted zajlik, a gasztronómiai csúcsrajáratás segít: egy top étterem vagy egy exkluzív recept elkészítése otthon, és biztosan nem vetődsz árnyékra. 

Ikrek: jöhet a kedvenc Facebook-csoportod

Feküdj be egy kád forró vízbe, és öntsd ki a lelkedet abban a zárt csoportban, ahol a hasonló gondolkozású emberek megbújnak. Hajrá. 

Rák: sírd ki magad egy számodra fontos ember vállán

Igen, ülj le vele szemben, igyatok meg egy pohár bort, korsó sört - ízlés szerint - és mire a történeted végére értél, máris jobban érzed magad. Ugye, hogy ugye?

Oroszlán: hagyd, hogy kicsit dicsérjenek

Az Oroszlán imádja, ha az egóját simogatják, ezért aztán rossz passz esetén a leggyorsabban az vidítja fel, ha emlékeztetik mindarra, amiben jó. Ha nincs más lehetőséged, olvasd el a korábbi munkatársi értékelőket, amikben csupa jót írnak rólad. 

Szűz: könnyed kis vígjáték, ami elviszi a figyelmet

A Szűz nem az a típus, aki a mélyére ás, ha kínlódik, inkább az segít, ha könnyed szórakozás tereli el ilyenkor a figyelmedet, például egy agyatlan vígjáték. Majd lelkizel komolyabban is, ha helyre állt kicsit a belső békéd. 

Mérleg: egy görbe este barátokkal

A Mérleg igazi társasági lény, azt szereti, ha mindig annak körülötte hasonszőrű emberek. Ha rossz napod volt, ne gubózz be, hanem inkább hagyd, hogy egy cimbi elvigyen egy jó kis helyre, ahol dumálhattok egyet. 

Skorpió: éljen a jó szex

Szex. Szex. Szex. Jobban fogsz lenni szinte azonnal. 

Nyilas: hagyd magad mögött a megszokottat

A Nyilas akkor érzi magát a legjobban, ha kicsit kiszakadhat a mindennapok taposómalmából, és valami olyasmit csinálhat, amit amúgy nem mer: mondjuk egy kis karaoke? Bármi, ami kiszakít...

Bak: emlékezz arra, amit már elértél

A Bak elég jó teherbíró képességgel rendelkezik, de néha neki is elég a terhelésből. A legjobb ilyenkor számba venni, mi az, amit eddigi életed során elértél, és máris jobban leszel. 

Vízöntő: egy mélyfilozófiai beszélgetés

Hagyjuk ezt a földhözragadt, hétköznapi problémát, ami aláásta a napodat, és inkább fókuszálj valamilyen elvont, jobbára elméleti kérdésre, és azt járd körül valakivel minél több szemszögből. Ez tuti segít. 

Halak: most jobb, ha más az, aki rád csörög

A Halak az, aki bármikor szívesen felveszi a kapcsolatot azokkal, akik épp mélyponton vannak. Most kivételesen az volna a jó, ha valaki téged csekkolna: semmi különös, már az is segít, ha csak megkérdezik, hogy vagy… 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/prettysleepy2-2973588/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!