Ez az, amibe érdemes energiát fektetned idén októberben

A csillagjegyed alapján. 

Kos

Jelenleg a mentális egészséged a legfontosabb. Ne vállalj többet, mint amennyit bírsz, légy kíméletesebb önmagaddal. 

Bika

Most nem árt, ha  fő hangsúlyt a barátságaid kapják. A többségükkel ugyan nem tudsz személyese találkozni, de ettől még tarthatjátok a kapcsolatot. 

Ikrek

Itt az ideje az álmok megvalósításának. Hagyj fel a halogatással, ne próbálj úgy tenni, mintha fontosabb dolgod is volna. 

Rák

Az önfejlesztés, önsegítés csodálatos időszaka ez, amikor a gyógyulás, a korábbi traumák feldolgozása a fő cél. 

Oroszlán

Foglalkozz most bátran a külsőddel, a megjelenéseddel. Gyönyörű vagy, de nem érzed magad gyönyörűnek: nyugodtan kényeztesd magad, a befektetett energia meg fog térülni. 

Szűz

Az őszinteség a kulcsszó októberben. Légy őszinte önmagaddal, és ne játszd meg magad mások előtt se. Légy önmagad.

Mérleg

Itt az idő, hogy képezd magad, tanulj valami újat, ami a hasznodra válik majd. Csak azért, mert már nem vagy tinédzser, még sokat profitálhatsz a friss tudásból. 

Skorpió

Ha szeretnél szakítani a régi rossz szokásokkal, most itt az idő, hogy elindítsd a folyamatot. 

Nyilas

Ha elegendő energiát fektetsz a félelmeid legyőzésére, egy egészen új, kiegyensúlyozottabb világban találhatod magad. Ehhez persze elképzelhető, hogy elsőként épp azzal kell szembenézned, amitől a legjobban rettegsz. 

Bak

A karrier erősítésének időszaka ez az október. Ideje, hogy ne kételkedj magadban, hiszen minden megvan benned ahhoz, hogy sikeres legyél. 

Vízöntő

A szerelem és a párkapcsolat az, amire most figyelned érdemes. Ha párban vagy, a kapcsolat elmélyülhet, az esetleges problémák megoldódhatnak, ha pedig egyedülálló vagy, most jó eséllyel társra találsz. 

Halak

Szánj időt a hobbijaidra, csinálj még több olyan dolgot, ami boldoggá tesz, ami felemel. Rövid az élet ahhoz, hogy szenvedj a hétköznapokban. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/couleur-1195798/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!