Ez az, amire szükséged van még idén, a csillagjegyed alapján

Még van egy másfél hónapod, hogy behozd magad. 

Kos

Végre egy kis pihenésre volna szükséged. Állandóan úton vagy, sosem állsz meg. Egy-egy komolyabb lépés után engedélyezz magad számára egy kis szünetet. 

Bika

Fontos, hogy végre lezárd magadban azokat a dolgokat, amik sehová se vezetnek. Az év vége számodra az elengedésről szól. 

Ikrek

Itt az ideje, hogy ne csak mondogasd, hogy jól vagy, hanem jól is érezd magad a változatosság kedvéért. Ezért muszáj most mindent megtenned. 

Rák

Megérdemled, hogy legyen végre valaki, aki csak rád figyel, és türelmesen végighallgat. Jutalmazd meg magad egy terápiával, ami alaposan helyrerak. 

Oroszlán 

A tisztelet az, amire most a leginkább szükséged van, és munkád elismerése, ami ezzel jár. Talán az év végi céges bulin lesz rá lehetőség. 

Szűz

Fontos, hogy elég jónak érezd magad, hogy ne vond többé kétségbe azt, ami és aki vagy. 

Mérleg 

Ne legyél ilyen szigorú magaddal, néha kényeztesd magad. Jöhet a saját magad adta év végi jutalom.

Skorpió

Miért nem vagy elégedett a külsőddel? Az elfogadás mellett most arra van a leginkább szükséged, hogy amin változtatni szeretnél, azon bátran merj változtatni. Akár edzéssel, akár műtéttel, akár új ruhák vásárlásával. 

Nyilas

Megérdemled, hogy végre biztonságban érezd magad azok között, akikkel a legtöbb időt töltöd. Ezentúl csak olyanokra szánj időt, akik maguk is figyelnek rád. 

Bak

Az utóbbi időben nagyon sok stressz van körülötted, az új év arról fog szólni, hogy elengedd az életedből mindazt, ami hátráltat, fölösleges stresszfaktor. 

Vízöntő

Most már a saját álmaidon dolgozz, ne másokat istápolj, segíts erődön felül. Először neked kell jól lenned. 

Halak

Néha nyugodtan engedd el magad, lazíts. Igenis szükséged van már egy igazi ereszd-el-a-hajam bulira. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/mohamed_hassan-5229782/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!