Ez az, amit a legjobban utálsz magadban a csillagjegyed alapján

Mert senki sem tökéletes. A horoszkóp bizonyos értelemben az önismeret egy eszköze.

Kos

Rühelled, hogy ennyire impulzív vagy, és sokszor tényleg fejjel rohansz a falnak. Te vagy az a típus, aki rövid töprengés után már ír is az exének, és aztán persze megbántja… 

Bika

Eleged van abból, hogy túl sokat mélázol dolgokon: fájnak a régi sérelmek, nem tudsz lezárni történeteket, folyton kísért a múlt. Bár könnyebb lenne tovább lépned!

Ikrek

Hajlamos vagy túlkomplikálni dolgokat, ezért nehezen döntesz. Fontos neked, hogy mindig helyesen cselekedj, és utálod a sok szorongást, ami ezzel jár. 

Rák

A túlzott érzékenységed az, amivel tele a hócipőd. Túlzottan is élesen érzékeled mások hangulatát, és azt akarod, hogy mindenki jól érezze magát, ezért hajlamos vagy a saját érdekeidet is alárendelni e célnak. 

Oroszlán

Tisztában vagy azzal, hogy sokan utálják, hogy mindig te vagy a főnök, és sokszor neked is épp abból van eleged, hogy mennyire nehezen tudod kiengedni a kezedből a gyeplőt. Lazíts már, mondogatod ilyenkor magadnak. 

Szűz

Túlzottan is ragaszkodsz a függetlenségedhez, és ezért gyakran érzed úgy, hogy senki sem fér hozzá belső világodhoz. Miért is vagy te ilyen kis sündisznó?

Mérleg

Tököd tele olykor a hedonista hajlamaiddal. Miért kellett megint bezabálni, berúgni, elaludni, elkölteni az összes pénzedet? Egy csomó olyasmira szórod a pénzt, amire nincs is szükséged. 


Skorpió

Utálod, hogy folyton féltékenykedsz, és nem csak a párkapcsolatban: a munkahelyeden és a baráti körödben is. Bármi és bárki ki tudja hozni belőled az irigy, féltékeny szörnyet. 

Nyilas

Türelmetlen vagy, amivel sokak agyára mész, de te magad is nehezen viseled. Hajlamos vagy végigrohanni a fontos feladatokon, figyelmen kívül hagyni a lényeges részleteket. A végén persze te szidod magad emiatt a legjobban. 

Bak

Utálod, hogy iszonyú könnyen felidegesíted magad, akár teljesen jelentéktelen dolgokon is. Nehezen tolerálod a hülyeséget, bizonyos emberek pedig fullra kiborítanak: ez ilyenkor az arcodra van írva. 

Vízöntő

Hajlamos vagy elszigetelődni, és ilyenkor azoktól is távolra sodródsz, akik amúgy a legfontosabb a számodra. Képes vagy barátságokat tönkretenni emiatt, és nem is érted, honnan jön a nagyfokú önszabotázsra való hajlam. 

Halak

Túlzottan is megbocsátó vagy, és ezzel saját agyadra mész. Mindenkiben a legjobbat látod, ezért hajlamos vagy arra, hogy a mérgező emberek is tovább maradjanak az életedben, mint hinnéd. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/darkworkx-1664300/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!