Ez az, amit ideje elengedned 2020-ban

Az új év új lehetőségeket kínál arra, hogy “ami jön, fogadd, ami megy, engedd”. Mindenkinek mást kell elengednie jövőre...

Kos

Itt az ideje elengedned a dühöt azok iránt, akik valaha ártottak neked. Fogadd el, hogy ők akkor ezen a szinten voltak, de már nem részei többé az életednek. 

Ikrek

Tedd le végre azt az irreális elvárást magaddal szemben, hogy mindenkinek meg kell felelned. Ne hibáztasd magad olyasmiért,a mit ezer éve (nem) tettél (meg). 

Oroszlán

Eljött az idő, hogy kicsit félretedd a közösségi médiát, és ne a telefonod határozza meg a hangulatodat. Miért hasonlítgatod magad olyanokhoz, akikkel általános iskola óta nem találkoztál?

Mérleg

Engedd a saját magaddal kapcsolatos kétségeidet. Gyakorlatilag te vagy saját magad legmocskosabb szájú kritikusa. Elég. 

Skorpió

Tedd le a sérelmeket és sebeket, amelyeket egy adott családtag iránt hosszú ideje hordozol. Nem is miattuk, elsősorban saját magad miatt. 

Nyilas

Lépj ki bátran a komfortzónádból, és hagyd magad mögött a félelmeidet. Egy új világ nyílhat meg így számodra. 

Bak

Ints búcsút az elvárásoknak. Teljesen abszurd, hogy ha valami most nem sikerül, arra később sem lesz esélyed. A korlátozó hiedelmek húznak vissza. 

Vízöntő

A mérgező barátságokat ideje felülvizsgálnod és elengedned. Nem számít, hogy óvodás korotoktól ismeritek egymást vagy a szomszédod, ha visszahúz, el kell engedned… 

Halak

2020 nagy küldetése, hogy megszabadulj a szorongástól, ami a jövővel kapcsolatban tölt el. A fontos az, hogy felfedezd a mában rejlő erőt és csodát a holnap miatti aggodalom helyett.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/geralt-9301/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!