Ez az, amit jó, ha tudsz azokról, akik októberben születtek

Akik mostanában ünnepelték, ünneplik a szülinapjukat, állítólag különösen nagyvonalúak és életigenlők.

Lételemük a tanulás

Imádnak tanulni, osztályelsők voltak, és azóta is folyamatosan keresik a kihívásokat és az új lehetőségeket. Sokan közülük tudósok, kutatók, akadémikusok. Imádnak felfedezni és olyan utakra merészkedni, ahol előttük még senki nem járt.

Szeretik a rendet

Az októberieknél precízebbeket és rendezettebbeket nehezen találhatunk: az ő íróasztalukon sosincs kupi, pontosan tudják, mennyi pénzük van, mire költöttek abban a hónapban, a szekrényükben minden élére van állítva és természetesen imádják a táblázatokat.

Szívesen segítenek másoknak

Nem tudni, hogy azért nagylelkűek, nagyvonalúak-e, mert az ősz hírnökei, de tény, hogy náluk nagyobb szívvel kevesen vannak megáldva. Mindig segítőkészek, elsőként ugranak, ha baj van.

Vágynak arra, hogy kiderítsék az igazságot

Sosem nyugszanak addig, amíg ki nem derítik az igazságot. Ha valami eltűnik a lakásban, és nem találjuk sehol, hívjunk át egy októberit, az tuti, hogy megtalálja azon nyomban, de legalábbis nem adja fel egykönnyen.

Kiállnak magukért… de másokért is

Nemcsak az eltűnt dolgok után szeretnek kutakodni, de ugyanilyen megszállottsággal keresik az igazságot is, pláne a saját igazukat. Mindig kiállnak saját magukért, még ha ezért konfrontálódniuk is kell a világgal. (Talán még egy kicsit szeretik is ezt a szerepkört…)

Barátságban, szerelemben odaadóak

Nem csak gondos és gondoskodó, igaz és hű barátok, minden titkok őrzői, de odaadó partnerek is. Nehezen szeretnek meg valakit, de az aztán kitart egy életen keresztül. Egy októberit megszerezni maga a főnyeremény.

 Nyitókép: https://pixabay.com/users/couleur-1195798/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!