Ez az erőállatod, a csillagjegyed alapján

Az alapvetően a sámánizmushoz koncepciójához kapcsolódó erőállat nem az az állat, amely téged szimbolizál, hanem amely téged erősít, segít lelki szinten. Egy része a sámánok hite szerint benned él, de főként energiaminősége az, amely életedet meghatározza. 

Kos


Tigris. A tüzes, szenvedélyes Kost a tigris ereje segíti abban, hogy céljait elérje. 


Bika


Delfin. Intelligens, remek kapcsolatteremtő, türelmes: a delfin alkalmazkodóképessége és barátsága segít az utadon. 


Ikrek


Polip. Ahogyan az Ikreknek, úgy a polipnak is több arca van, és mindig az alkalomhoz illő csápjával tapogatózik finoman…


Rák


Kutya. Mély benne a hűség, a ragaszkodás, a lojalitás, a biztonság megteremtésének vágya, amiben a kutya energiái segítik. 


Oroszlán


Páva. Az Oroszlán lebilincselő, izgalmas, sokszínű karakterének élét a páva méltóságteljes, büszke járása tükrözi méltóképp vissza. 


Szűz


Medve. Ahogyan a Medvének, úgy a Szűznek is óriási szíve van, és képes  asaját érdekeit háttérbe szorítani, hogy másokról gondoskodhasson. 


Mérleg


Elefánt. A Mérleg két dolgot szeret: a pozitív figyelmet és az egyensúly állapotát. Akárcsak az elefánt. 


Skorpió

 

Macska. Vonzódsz a titkokhoz, rejtélyekhez, imádod, ha simogatnak, kényeztetnek, és ha közel kerülsz valakihez, képes vagy végre nyitni is. A macska erősít téged ebben. 


Nyilas


Farkas. Csapatban érzed a legjobban magad, de egyedül is elboldogulsz. Néha kell, hogy a hold alatt kiabáld ki magadból a stresszt: ilyenkor a farkas van veled.


Bak


Oroszlán. Természetes vezető figura vagy, aki képes félretenni az érzelmeit a munka érdekében. Az oroszlán energiáját tudod segítségül hívni extra megmérettetések előtt. 


Vízöntő


Csimpánz. Igen, merthogy elképesztően intelligens és játékos, és mindig készen áll az új és új megoldásokra. 


Halak


Bagoly. Természetes bölcsesség él a Halakban, vonzódik az éjszakához, a sötéthez, a misztikumhoz. A bagoly ereje sokszor észrevétlenül vezérli őt útján… 


 Nyitókép: https://pixabay.com/users/natclegg-72755/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!