Ez igen, Demi Lovato direkt nem szedte le a narancsbőrt a bikinis fotójáról

A szexi énekesnő bevállalta ezt a szépséghibát is.

Demi Lovato nem csinált nagy ügyet abból, hogy narancsbőre van: egy friss bikinis képet tett közzé, melyen szándékosan nem szépítette meg utólag a teste felületét.

View this post on Instagram

Love this lewk 💖

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

A 27 éves énekesnő önbizalmát nem rendíti meg az ilyesmi, így a nem sokat takaró, leopárdmintás cuccot is bátran felvette Bora Borán. A tökéletlenség belefér: már nem parázik attól, hogy az összképet elrontaná a narancsbőr. Bevallotta, hogy korábban tartott ettől, még a fotózás megkezdése előtt, de belefáradt abba, hogy az elérhetetlenül magas esztétikai mércéknek tegyen mindig eleget.

Tessék, ez a legnagyobb félelmem: szerkesztés nélküli, bikinis kép. Látjátok: cellulitisz! Annyira unom már, hogy megszégyenülök a testem miatt: igen, a legtöbb fürdőruhás képemet eddig megszépítettük, és én utálom, de így történt. Ez mások elképzelése a szépségről, ami egész egyszerűen nem én vagyok! Most új fejezetet nyitok: eredeti maradok, és meghagyom másnak az elvárásoknak való megfelelést.

Megmutatja magát szégyen és félelem nélkül, büszkén arra a külsőre, amiért olyan sokat küzdött már.

Remélem akkor is lenyűgöz majd a testem, amikor egyszer élet fogan benne.

írta a nemrég még drog-túladagolás utáni rehabot megjárt, korábban evés-zavaros sztár.

Ez vagyok én, nyers és valós. Szeretem magam! És tegyetek így ti is!

javasolja a stúdióba visszatérő dallasi díva.

A People emlékeztet, hogy a popsztár 2017 óta nem adott ki lemezt, most a hetediknek ugrik neki. Boksz-edzésre és jiu-jitsuzni jár, illetve túrázik is a barátaival, emellett az egyk ujja belső oldalára tetováltatta, hogy „ME” – így nem felejti el, hogy önmaga a legfontosabb.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!