Ez igen, összeállt Justin Bieber és Shawn Mendes!

Itt a két kanadai dalnok közös dobása.

Várható volt, hogy Justin Bieber és Shawn Mendes útjai előbb-utóbb keresztezni fogják egymást. Mindketten kanadai szupersztárok, és korábban jelezték is, hogy benne volnának a közös munkában.

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

November 19-én éjjel, éjfélkor eresztették rá a világra a Monster című dalt, melyben a 22 és a  26 éves énekes egyesíti erejét. A szövegből kiderül, hogy Biebert 15 évesen emelték piedesztálra, és a hírnév nem csak jót hozott az egykori tinisztár számára.

Mindkét dalnok közzé tette a Monstert: Mendes úgy harangozta be, mint egy új számot a Wonder című albumról. Zane Lowe-nak a legutóbbi Apple Music interjújában elárulta, hogy ez a dal régóta benne bújkált már, csak eddig még nem öltött alakot.

Nagyjából három hónapja léptem kapcsolatba Justinnal, azzal, hogy van egy vázlatom, ami dalért kiált. Arról szól, hogy a közönség az égbe emeli a hírességeket, majd szórakozásból végig nézi a zuhanásukat is. Hamar ráállt a témára, egyből mély beszélgetésünk kerekedett.

Mendesnek azért fontos ez a projekt, mert a 26 éves kolléga miatt kezdte el a pályát.

Bieber az én Elvisem. Kilenc éves korom óta rajongok érte.

summázza az Observer Magazine által tavaly új Pophercegnek kikiáltott Mendes.

A hírre akkor még úgy reagált bálványa, hogy a trónfosztást inkább kosármeccsen játsszák le, esetleg jéghoki formájában – váltott kanadai akcentusra Bieber.

Nincs verseny, mindenki hátradőlhet – csak egy kis móka volt részünkről. Ugyanazon az oldalon állunk, méghozzá hogy jó zenéket írjunk nektek.

idézi a People a Grammy-díjas előadót.

View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!