Ez igen, Ryan Reynolds vissza tudta csalni a kamera elé Rick Moranist

A Szellemirtók rebootba már nem hajlandó visszatérni a 67 éves kanadai színész.

Rick Moranis mókás ábrázata többek közt az eredeti Szellemirtókból lehet ismerős…

via GIPHY

…ám Josh Gad stáb-összeterelős műsorába már nem volt hajlandó bekapcsolódni. A Reunited Apart legutóbbi adása a 67 éves kanadai komikus nélkül ment le, aki kapott nemrégiben egy olyan hívást is, aminek nem tudott ellenállni.

A színész 1997 környékén vonult vissza: a felesége halála után a gyerekekre fókuszált. Ryan Reynolds viszont rá tudta beszélni, hogy ugorjon be egy reklámjába. A filmecskében önmagát hozza a zenészként is jeleskedő komikus.

View this post on Instagram

Mint Owner, Mint User Mint Sweater (was unavailable so we went with forest green.)

A post shared by Mint Mobile (@mintmobile) on

43 éves pálya- és honfitársa több üzleti érdekeltséget is visz: a portfóliója 2019-ben bővült ezzel az online vásárlást támogató céggel.

Ahhoz képest, hogy nem volt különösebb tervünk, tökre felfutott a Mint Mobile. Most például bevettük Rick Moranist is.

így Deadpool megformálója, mire Moranis értetlenkedni kezd: nem vágja, mit keres itt, hiszen még mobilja sincs. Mire Reynolds megnyugtatja, hogy ő így is rajong a kollégáért.

Jay K. Cagatay döbbenten írja Twitteren, hogy Reynoldsnak sikerült az, ami még Reitmannak és Aykroydnak se ment. Louis Tullyként ugyanis emberünk nem fog visszatérni a 2021 márciusára áthelyezett Ghostbusters: Afterlife premierjében.

via GIPHY

Reynolds frappánsan csapta le ezt a labdát is:

Sírtam, mikor igent mondott.

Moranis a Paul Feig-féle 2016-os, csajos Ghostbustersben éppen felvillan, ám a jövőre érkező rebootban nem vállalta a szereplést. Pedig Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts is a fedélzeten van. Idén pedig a Disney+-on a Prop Culture-ban láthattuk: a Drágám, a kölykök összementek! című film apropóján, említi meg a Toofab.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!