Ez jelenti számodra a legnagyobb stresszt a csillagjegyed alapján

Előre szólunk: igen gyakran pont amiatt szorongsz, aminek nincs értelme…

Kos 


Meggyőződésed, hogy rengeteg fontos dolgod van, és téged aztán soha nem helyettesíthet senki sem. Ez brutális, fojtogató érzés tud lenni…


Bika


Kimondottan paranoiás vagy, ha arról van szó, hogy valakit esetleg megbántasz, és igen könnyen csinálsz bolhából elefántot. 


Ikrek


Hajlamos vagy mindent túlreagálni, ami akár egész napra el is ronthatja a kedvedet. Nem könnyű veled ilyenkor.


Rák


Mindenkinek segíteni akarsz, mindenkit meg akarsz menteni. Miközben a szeretteid ügyei miatt futkosol, sok stresszt is nyelsz, és mégis nehéz leállnod. 

Oroszlán

Maximalista vagy, túl sokat vársz magadtól, és igen gyakran mindenkinek meg akarsz felelni - ami nyilván lehetetlen. A végén gyakran érzed vesztesnek magad…

Szűz

Egyszerűen nem ismered a “pihenés” szó jelentését, akkor is hajtod magad, amikor beteg, fáradt vagy épp depressziós vagy. 

Mérleg

Képtelen vagy nemet mondani. Elígérkezel két programra is egyszerre, aztán zokogsz, hogy melyikre menj, és inkább beteget jelentve otthon maradsz. 

Skorpió

Folyton a múlt sebeit nyalogatod és a jövő miatt aggódsz, ezért aztán egy percet sem töltesz a jelenben. Mindig máshol jársz lélekben.

Nyilas

Hajlamos vagy másokhoz hasonlítgatni magadat. A közösségi médiába persze úgy tűnik, mindenki előrébb van az életével, mint te, és ez olykor mérhetetlen szorongással tölt el. 

Bak

Azt hiszed, akkor vagy sikeres, ha állandóan csöng a telefonod, és elfoglalt vagy. A valóságban erről szó sincs, kevesebb munkával is érthetsz el valódi sikereket, ha a helyeden vagy. 

Vízöntő

Van, hogy átveszed mások problémáit, és úgy kikészülsz, hogy tulajdonképpen mások miatt kerülsz padlóra. Miért teszel ilyesmit?

Halak

Mindent nagyon mélyen a lelkedre veszel, alighanem szuperérzékeny vagy. Ha kizökkentenek, akár a szorongásos pánikrohamig is eljuthatsz…

Nyitókép: https://pixabay.com/users/jeshoots-com-264599/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!