Ez kell neked, ha rossz napod van!

Ez az, amire minden csillagjegynek szüksége van egy rossz napon. 

Kos

Bármilyen mozgás, sport, amivel levezetheted a fölösleges energiát. Egy durva edzés - akár box - után pillanatok után jobban érzed magad.  

Bika

A Bika akkor érzi magát jól, ha kényeztetheti magát: forró, illatos fürdő, masszázs, lazulás. Egy jó fodrász, körmös, pihenés gyertyafényben. 

Ikrek

Ha az Ikrek csillagjegy pocsékul érzi magát, a legjobb, ha dumál egy jót egy barátnővel, esetleg a baráti FB-csoportban önti ki a szívét. 

Rák

A Rák megszokta, hogy ő vigyáz saját magára, ezért hajlamos elhanyagolni a problémáit. A leginkább egy ölelés az, ami segít ilyenkor. 

Oroszlán

Amikor egy Oroszlán a padlóra kerül, a leginkább az segít, ha van, aki emlékeztető őt az erényeire, kicsit biztatják, hízelegnek neki. 

Szűz

A Szűznek mindig vannak sebezhető pillanatai, de képes magát megrázni, és saját belső erejéből merítkezve töltekezve. 

Mérleg

Az segít, ha beugrik hozzá egy barát és elviszi sörözni, vacsorázni, táncolni, hogy kicsit emberek között legyen, és jól kibeszélgethesse magát. 

Skorpió

Az ő asztala a titokzatos utazás: amikor rosszul érzi magát, inkognitóban megy el iszogatni vagy habfürdőzni oda, ahol senki sem ismeri, és lehetőség szerint senkinek nem szól, hol is van valójában. 

Nyilas

Ha a Nyilasnak rossz napja van, egy váratlan kaland vagy kihívás könnyen kizökkentheti. Irány a bungee jumping vagy a szabadulószoba! 

Bak

Igényli a pozitív visszajelzést, az egósimit, ezért a Bak leginkább kedves bókokkal és dicsérő szavakkal nyugtatható meg, ha kilendült a középpontjából. 

Vízöntő

A leginkább az vonja el a figyelmét a problémákról, ha kicsit visszavonulhatsz, egyedül töltődhetsz, elolvashatsz egy jó könyvet. Merj töltődni egyedül, otthon!

Halak

A Halak az, aki mindenkire rányitja az ajtót, hogy segítsen, éppen ezért arra van a legnagyobb szükség, hogy legyen, aki rá is rányitja az ajtót ilyenkor. Már a puszta érdeklődés is segít. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/pexels-2286921/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!