Ezek a hírességek a paleo étrendet választották

Ezek a hírességek áttértek a paleolit étkezésre

A paleo étrend mára az egyik legnépszerűbb táplálkozási mód lett, mert támogatói szerint csökkenti az elhízás és a különböző krónikus betegségek kialakulásának kockázatát. Lényege abban rejlik, hogy olyan ételeket fogyasszunk, mint őseink, mert ezeket könnyebben fel tudja dolgozni a szervezetünk – állítják az étrend szakértői. Sok híres ember is követi a paleo étrend irányzatot, van, aki csak időszakosan, fogyásra alkalmazta, mások viszont 100%-ban áttértek a „paleóra”. 

Jessica Biel

Nem követi betűről betűre a paleo étrendet, viszont nem fogyaszt gabonaféléket, glutént és tejtermékeket. Tipikus reggelije paleo palacsinta kesu- vagy mandulavajjal és mézzel, gyümölcslével, valamint zöld teával. Ebédre gyakran választ lazacot rizzsel és zöldségekkel.

Blake Lively

Szülése után 8 hónapja volt, hogy lefogyjon a következő forgatásig, ezért kezdett paleo jellegű étrendet követni. Kerülte a glutént, a szóját és a feldolgozott élelmiszereket, fogyasztott viszont vajat és cukrot.

Channing Tatum

Ő sem követi szigorúan az étrendet, inkább sok zöldséget és húst fogyaszt. Hétvégente pedig saját bevallása szerint csalni szokott, ilyenkor ugyanis becsúszik némi bor vagy vodka a fogyasztásába. 

Eva La Rue

A CSI Miami korábbi sztárjából nem néznénk ki, hogy már elmúlt 50 éves. Paleo jellegű étrendet követ sok zöldséggel és hússal, valamint kevés szénhidráttal.

Aisha Tyler

A színésznő elmondása szerint módosított paleo étrendet követ. Kerüli a finomított szénhidrátokat, a gabonaféléket, a tejtermékeket és a cukrot. Szereti az avokádót és az olajos magvakat.

Matthew McConaughey

A színész étrendje főleg magas rost- és alacsony keményítőtartalmú zöldségeken, fehérjéken és egészséges zsírokon alapul. Egy pohár bort azért nem vet meg időnként.

Kanye West

A megosztó személyiségű énekest felesége, Kim Kardashian West „utasította” diétára, étrndje szintén paleolit alapú.

Christina Aguilera

Az énekesnő majdnem 25 kilót fogyott paleolit jellegű étrendjével. Sok fehérjét és egészséges zsírt fogyasztott, ilyen például az avokádó, a pulykahús, a zeller, a mogyoróvaj, a halcurry és a garnéla.

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!