Ezek a sztárok munka közben szűrték össze a levet egymással

Azt mondják, házinyúlra nem lövünk. Pedig ezek közül a hírességek közül sokan a közös munka óta boldogok együtt...

Miley Cyrus és Liam Hemsworth az Utolsó dal című film kapcsán ismerkedtek meg. Eljegyzésük után párévre szakítottak, mivel Miley közben levetkőzte kislányos imázsát és túl szexi twerk-királynővé cseperedett, Liam pedig nem kért ebből… de ma már újra együtt vannak, és boldogabbak, mint valaha.

via GIPHY

Jennifer Aniston és Justin Theroux a Hippi-túrán gabalyodtak egymásba, és nagy szerelem, majd házasság lett belőle. Ez már csak azért is nagy lépés Aniston számára, mert így végre őt se fogják tovább sajnálni, amiért Angelina Jolie lecsapta a kezéről Brad Pittet a Mr. és Mrs. Smith forgatásán… pláne, hogy ők azóta már külön utakon járnak.

Rachel McAdams és Michael Sheen az Éjfélkor Párizsban forgatásán figyelt fel egymásra, és évekig éltek boldog párkapcsolatban egymás mellett. Bár ők a filnben nem szerelmespárt alakítottak, szerencsére így is volt idejük felfigyelni a másikra, és a szakítás ellenére sem bánták meg, hogy közel kerültek egymáshoz. (Rachel egyébként egy másik film, a Szerelmünk lapjai forgatásán is párra lelt korábban, akkor Ryan Goslinggal jött össze, és minden idők egyik legszebb romantikus filmjét hozták tető alá.)

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatban találtak egymásra. Legtöbben mi csak Rory-ként ismertük Alexist, később aztán A szolgálólány meséje Emilyjeként hasított nagyot, és hát mindig is drukkoltunk azért, hogy végre boldog legyen. Reméljük, így lesz, hiszen a pár 2014 óta él boldog házasságban.

via GIPHY

Ben Affleck és Jennifer Garner A Dardevil – Fenegyerek forgatása alatt jöttek össze, három gyerekük született, és hát 2018-ban ugyan elváltak, de a jó kapcsolat megmaradt közöttük.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev a Vámpírnaplókban lettek kollégákból szerelmespár. Bár románcuk nem bizonyult tartósnak, sokáig ők is abszolút álompárnak számítottak, és a forgatókönyvírók rengeteget profitáltak a kettejük közötti szenvedélyes sztoriból.

Amanda Seyfried és Dominic Cooper a Mamma Mia! forgatásán gabalyodott egymásba, és majdnem három évig voltak együtt. Amanda elég nehezen viselte a szakítást, többször is nyilatkozott arról, hogy összetört a szíve, és nehezen nyílik meg egy új kapcsolatban.

via GIPHY

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar a Tudom, mit tettél tavaly nyáron munkálatai alatt szerette meg egymást olyannyira, hogy – 2002 óta – a mai napig együtt vannak.

Anna Paquin és Stephen Moyer a True Blood - Inni és élni hagyniban jöttek össze, és az ő kapcsolatuk is tartósnak bizonyult, ikreik is születtek!

Robert Pattinson és Kristen Stewart esetében már az első Alkonyat-filmnél felröppent a pletyka, hogy összejöttek, de szerelmüket majdnem a franchise végéig titkolták. Erről is azt pletykálták, hogy csupán marketingfogásról van szó, nem pedig magánéletük védelmének érdekében döntöttek a diszkréció mellett. Később a színésznő félrelépett, ezért a románcnak leáldozott – pedig tinik milliói éltek-haltak a sztárpárért...

via GIPHY

Blake Livley és Ryan Reynolds a Zöld Lámpás forgatásán szűrték össze a levet, és 2012-ben össze is házasodtak. Úgy látszik, a közös munka kiváló táptalaja lehet a házasságnak, legalábbis a tapasztalat azt mutatja. Igaz, Ryan már megérdemelte a boldogságot, hiszen korábbi házassága Scarlett Johansonnal sajnos válással végződött.

Ha zeneileg és forgatókönyvileg kibírhatatlan produkció is a High School Musical, Zac Efron és Vanessa Hudgens a forgatás alatt szeretett egymásba. A rajongók többsége azonnal elfogadta őket, mint álompárt, szinte elvárás volt feléjük, hogy örökre együtt maradjanak. Valószínűleg a románcuk is hozzájárult az egyébként kissé bárgyú tinisorozat gigasikeréhez, mindenesetre mindenki nagyon sajnálta, amikor szakítottak.

 

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!