Ezek a természetes anyagok megszépítik szempilláidat

Minden nő hosszú, sűrű és egészséges szempillákról álmodik.

A természet számos olyan csodaszert kínál, melyekkel hosszabbíthatod rövid szempilláidat. Ilyen szempillanövelő csodaszer lehet a vazelin, az olívaolaj, a ricinusolaj és az argánolaj.

Az ívelt, gyönyörű szempillák már az ókorban is a szépség egyik legfontosabb jellemzői voltak, és csábító tekintetet kölcsönöztek a nőknek. Sajnos nem mindenki születik hosszú, koromfekete szempillákkal, de nem kell csüggednünk, ma már számos praktikát bevethetünk, hogy csodás szempillákkal csábíthassunk!

Vazelin

Ezt a gélszerű, tápláló védőkrémet már az 1800-as évek óta használják a szempillák kondicionálására. Egy tiszta spirálkefét márts a vazelinbe, és vékonyan kend be pilláidat! Ez megvédi őket a környezet káros hatásaitól, és rendszeres használat esetén megvastagítja őket, elősegíti a gyorsabb növekedést. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy a vazelin semmiképp ne kerüljön a szembe!

Olívaolaj

Az olívaolaj elsősorban a szempilla állapotának javítását szolgálja, használata egészséges, fénylő pillákat eredményez. Az olíva nem járul hozzá a növekedéshez, ezért ezt a trükköt abban az esetben alkalmazd, ha erősíteni szeretnéd őket. Hetente egy-két alkalommal, lefekvés előtt egy fültisztító pálcika segítségével vidd fel a szempillákra, reggel ébredés után pedig mosd le őket, így egészségesen csillogó pillákat kapsz!

Ricinusolaj

A legnépszerűbb és leghatékonyabb szempillanövesztő szerként tartják számon a ricinus növény magjából sajtolt olajat. A ricinusolajat hajnövesztő szerként is használják, sőt a szemöldöksűrűsítésére is alkalmazzák. Ezzel a természetes csodaolajjal már két hét alatt látványos eredményt érhetsz el! Szempilláid láthatóan növekednek, és erősebbé, sűrűbbé válnak. Ugyanúgy alkalmazd, ahogyan az olívaolajat, de nagyon fontos, hogy a tökéletes hatást csak akkor éri el, ha minimum hét órán keresztül a szempillákon van!

Argánolaj

A marokkóiak által csak folyékony aranynak nevezett argánolaj ápol és regenerál. Manapság nagy népszerűségnek örvend, így egyre többen fedezik fel jótékony hatásait, bár legtöbben hajnövesztőként tartják számon. A sivatagi elixír a szempillákra is ugyanilyen hatást fejt ki, ezért nyugodtan alkalmazd lefekvés előtt egy vékony rétegben, és gyönyörű pillákkal ébredsz! A számos házi praktika mellett az elsőszámú optikai pillanövelő természetesen a szempillaspirál, mely minden nő kelléktárának alapdarabja.

Napi Doktor

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!