Ezekre a vigasztaló szavakra van most szükséged

Mindenki számára más az, ami kihívást jelent a jelenlegi globális krízishelyzetben. Ez az, ami a csillagjegyed alapján most erőt adhat. 

Kos

Minden rendbe fog jönni, és eljön az a pont, amikor bármikor levezetheted fölös energiáidat a sok jövés-menéssel, amit megszoktál. Most tüzeld az optimizmusodat tudatosan!

Bika

Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Fölösleges a jövő miatt aggódnod: mindig csak a következő lépésre koncentrálj. 

Ikrek

Már sokkal rosszabb dolgokon vagy túl, és azokat is túlélted. Ne ess kétségbe, ezen is túl leszel majd. 

Rák

Szuper, hogy minden forgatókönyvre felkészültél, de ha állandóan aggódsz, megbetegíted magad. Engedd el a szorongást, lazíts. 

Oroszlán

Nincs semmi baj azzal, ha szabad utat engedsz az érzelmeidnek. Ne fojtsd el, ne akarj erősnek látszani. Néha egy jó sírás segít.

Szűz

Nehéz döntések előtt állsz most, de ne feledd: Isten mindenkinek csak annyi feladatot ad, amennyivel képes megbirkózni. Tehát te már nagyon erős vagy. 

Mérleg

Számodra a legjobban a társas kapcsolatok, a vendégeskedés, a bandázás hiányzik. De a távolság nem számít, ha igazán mély emberi kapcsolatokról van szó, és a technológia szerencsére a mi oldalunkon áll. 

Skorpió

Zavart vagy és frusztrált, de ne félj: az, amiben most érzed magad, nem tart örökké. Az eső után előbb-utóbb mindig napsütés következik. 

Nyilas

Ne add fel, küzdj tovább. Akkor is, ha nehéz. Akkor is, ha fáj. Ne add fel, óriási erő van benned, és ennek egy részéről eddig nem is tudtál. 

Bak 

Nem kell mindig erősnek lenned, és nem a te feladatod, hogy mindenkinek segíts, mindenkit támogass. Hagyd egy kicsit, hogy valaki melléd álljon - még ha az kétméteres távolság is, vagy csupán a virtuális tér. 

Vízöntő

Jobban állsz, mint ahogy azt most hiszed. Azt hiszed talán, gyenge vagy, de sokkal jobban kezeled az egész helyzetet, mint ahogy az most tűnik. 

Halak

Tudjuk, hogy hajlamos vagy magadba fordulni és úgy szenvedni, de ez most az a helyzet, amikor bátran kérj segítséget. Sőt: ajánld fel másoknak a te segítségedet. Paradox módon épp ez fog most a legjobban tölteni. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/kellepics-4893063/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!