Ilyen dolgok zavarhatnak be szex közben

Senki nem beszél róla szívesen, pedig mindenkivel megtörténik.

Testünk-elménk érdekes dolgokat tud produkálni, melyek kínosak szex közben, bár teljesen természetesek. A szexuális együttlétnek vannak kellemetlen részei is – nem hagyhatjuk az „ajtón kívül” a szagokat, a hangokat, sőt a kínos szex közbeni pillanatokat sem. Íme azok a kínos, szex közben előforduló dolgok, amelyek mindenkivel megtörténnek olykor, de senki sem beszél róluk.

”Mi ez a zaj?”: olyan, akár a szellentés, de nem az – akkor fordul elő, ha a bennragadt levegő távozik a hüvelyből. Levonhatjuk a következtetést, hogy a szexet jól műveltük. Sajnos mind a pénisz kihúzása a hüvelyből, mint pedig a pozíció változtatás során előfordul, de nem kell aggódni, természetes dolog, legfeljebb nevethetünk rajta egyet.

Sérülések: nos,

olykor egy szeretkezés akár sportnak is tekinthető,

ha azt vesszük, hogy leverhetjük a térdünket, megsérülhet a bőrünk, pozícióváltás közben is többféle váratlan dolog érhet bennünket. Kínos-e szex közben? Nem feltétlenül, mert oda se figyelünk rá.

Más elképzelések: bizony előfordul, hogy egy szexpóz egyik félnek nagyon beválik, a másiknak viszont egyáltalán nem. Ez is eredményezhet kényelmetlen perceket, de jobb megbeszélni őket.

Szárazság „odalent”: amikor úgy érezzük, készen állunk a közösülésre és kiderül, hogy mégsem. Valóban kínos szex közbeni szituáció, de megoldható síkosítóval. Anélkül azért nem próbálkozzunk, mert nagyon kellemetlen tud lenni.

Csúnya szavak: ha a párunk azt kéri, hogy

beszéljünk rondán szex közben,

legyünk vele tisztában, hogy ez nem mindenkinek megy és nem kínos, ha elsőre biztosan nem jut eszünkbe valami kellően mocskos.

”Te jó ég, komolyan bepisilek?”: nos, a pisilés előfordul és valóban igen kínos szex közben. Ha valakinek érzékeny a húgyhólyagja, akkor inger keletkezhet, amikor a pénisz behatol a hüvelybe. Akkor is előfordulhat, amikor nagyon intenzív az orgazmus, az izom-összehúzódásoknak köszönhetően. Menjünk el vécére szex előtt, az a biztos!

Teljesen másra gondolunk: kínos szex közben, ha éppen a bevásárlólistát állítjuk össze a fejünkben, miközben a párunk éppen izgatni igyekszik bennünket. Tekinthetjük a dolgot úgy is, hogy egyszerre több mindenre is képesek vagyunk figyelni – de azért jobb lenne, ha most éppen a szexet élveznénk…!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!