Ezért vonzódnak hozzád titokban a csillagjegyed alapján

A napjegyed megmutatja, mi az, ami a leginkább megmozgatja azokat, akik vonzódnak hozzád, és minek erősítésével vonzhatsz még több embert magad köré.

Kos

Abszolút főnök vagy, és képes vagy bármikor átvenni a vezetést… ezzel együtt pedig a szervezéssel járó feladatokat is. Szenvedélyes és lelkes vagy, és ezzel környezetedet is inspirálod.

Bika

Sokak szerint makacs vagy, de éppen ezért végtelenül lojális és elkötelezett is. A barátaid és a szerelmed tudja, hogy örökre számíthatnak rád, és ez igazán vonzóvá tesz téged.

Ikrek

Sokoldalú, nyitott, kíváncsi, kreatív ember vagy, és ez a többség számára izgalmas. Veled sosem lehet unatkozni, mindig kitalálsz valamit, állandó pörgés az életed.

Rák

Finomlelkű, családcentrikus, barátságos és gondoskodó lény vagy, mindig odafigyelsz mások érzéseire is szükségleteire. Bízhat benned a környezeted, és ez mindenkinek imponál.

Oroszlán

Te vagy a jó bulik és kerti mulatságok szíve, aki magával ragadja a többieket lelkesedésével és humorával! Mindig adsz magadra, és pontosan tudod, miről szól az igazi szabadság!

Szűz

Rendezett, nyugodt, remekül kommunikáló ember vagy, a legtöbb különböző karakterrel könnyedén megtalálod a hangot, mégis képes vagy teljesen a földön maradni.

Mérleg

Született diplomata vagy, a harmónia és az egyensúly a lételemed, szükség esetén azonban gond nélkül kiállsz mások igazáért is, igazi szabadságharcos és béketeremtő is vagy tehát egy személyben!

Skorpió

Ami a szíveden az a szádon, szenvedélyes és szókimondó ember vagy, és általában fantasztikus intuícióval érzel rá dolgokra. A kreatív meglepetés a te specialitásod.

Nyilas

Állandóan nyitott vagy az új kalandok irányába, szívesen próbálsz ki új dolgokat, kockázatokat is mersz vállalni, ha szükséges. Ég benned a tűz, és ez felkelti az emberek figyelmét.

Bak

Kitartó, ambiciózus, két lábbal a földön járó, bátor és erős ember vagy, sokak számára inspiráció. Föld karaktered ellenére a művészetek közel állnak hozzád, hiteddel hegyeket vagy képes megmozgatni.

Vízöntő

Él benned egyfajta altruizmus, a szellemed talán Woodstockban gyökerezik. A béke és a nyugalom csak úgy árad belőled, mégsem vagy unalmas, épp ellenkezőleg: jöhetnek az új dolgok is!

Halak

A többség általában nem a bemutatkozásodra figyel fel, hanem később, mélyebb ismeretség által kerül hozzád közel. Titokzatos, izgalmas, különleges személyiség vagy, figyelnek rád.

Nyitókép: https://pixabay.com/users/aliceabc0-1104247/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!