Ezt a 11 gondolatot üzeni egy igazi médium

Erin Pavlina médium, spirituális gyógyító és tanító tizenegy egyszerű gondolatsorban fogalmazta a legfontosabb igazságokat a létezésről és a lélekről. Nem kell a szellem emberének lenned ahhoz, hogy átgondold az alábbi gondolatokat.  

1. Mindenkinek más az útja. Fogalmad sincs arról, hogy pontosan épp hol jár a másik, mit mindent kell megértenie, megtapasztalnia, és ez miért nehéz a számára. Ne tanácsot adj hát neki, pláne ne utasítgasd, hanem inkább légy a segítségére abban, hogy észrevegye a lehetőségeit.

2. Nincs olyan, hogy valaki a teljes igazság birtokában áll, és mindent tud az univerzum működéséről. Az észlelésünk, érzékelésünk korlátozott, és mindig éppen azt vesszük észre a világból, ami saját magunk tükröződése. Fontos, hogy figyeld, mi az a tudás, ami veled együtt rezeg, és közben azt is elfogadd, hogy bárkitől tanulhatsz az utad során.

3. Maradj nyitott az új lehetőségekre. Ha bezárod a kaput, nagyon hamar egy börtönben találod magadat, ahonnan aligha tudsz könnyen tovább lépni. Épp ezért az a fontos, hogy mindig nyitott maradj. Zárt ajtók mögé nem tudnak új igazságok belopózni.

4. Senkit sem tudsz megmenteni, és ez nem is a feladatod. A legnagyobb tolvaj az, aki más problémáját ellopja. A másik ember is azért van itt, hogy megtapasztalja a nehézségéket: hidd el, nem kap nagyobb feladatot, mint amivel meg tud küzdeni. Te csak az 1-es pontban leírt módon lehetsz a segítségére.   

5. Nem az a feladatod, hogy megváltoztasd a világot. Tőled független valóság nincs. Ha tudni akarod, ki hozhat változást az életedben, nézz a tükörbe.

6. Ne hagyd, hogy más irányítsa az életedet. A saját történeted szerzője te magad vagy. Ha más kezébe adod a tollat, átíratják a történetedet. De te vagy az, akinek meg kell élnie a fejezeteket.

7. Nem azt „vonzod”, amire vágysz, hanem azt, ami vagy. Éppen ezért meg kell tanulnod, hogyan kerülhetsz egy rezgésszintre a vágyaiddal.  

8. A szeretet és a hála a két legmagasabb rezgésszint. Tanul meg, hogyan tudsz tudatosan ezekre a csatornákra hangolódni. Egyetlen szeretettel és hálával teli ember kiüt száz rettegésben és gyűlöletben élőt. Ma már tudományos tény, hogy a szeretet és a hála gyógyító erővel bír. 

9. Légy elnézőbb magaddal. Mindenkinek az életében van pár dolog, amit ma már talán másképp csinálna. Tanuld meg a leckét, rázd meg magad, és lépj tovább. Nincs értelme annak, hogy a múlt mérgezze meg a jelenedet.

10. Ne ítélkezz mások felett. Fogalmad sincs, milyen életük volt, mit éltek át, és azt sem tudod, mi mindent tanultak ebből. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy úgy gondolkozzon, ahogy. Akkor is, ha te másképp gondolkozol. 

11. Az Isten egyszerre a teremtő és a teremtés. Isteni lény vagy, a szeretetből születtél. Isten az tenger, de a vízcsepp vagy: ugyanazt a minőséged hordozod. Ehhez a szeretethez fogsz visszatérni egy napon, akár a tékozló fiú, és akkor láthatod, hogy nincs büntetés, hiszen semmi olyasmit nem tehetsz, ami eltávolítana téged ettől a szeretettől. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/thorstenf-7677369/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!