Ezt a cukiságot fogadta örökbe Puskás Peti és Dallos Bogi

A mostanság főként az RTL Klub Nyerő páros című műsorában feltűnő Dallos Bogi és Puskás Peti egy orbitálisan cuki kisállattal bővítik a családot.

"Ő itt Áfonya. A Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán találtuk őt, és úgy döntöttünk, hogy segítünk neki gazdit találni, ezért addig ideiglenesen örökbefogadtuk.
Már most kezdünk teljesen szerelembe esni vele, de ha úgy érzitek, hogy gondját tudnátok viselni, és igazi családot biztosítani ennek az okos, intelligens, gyönyörű, szófogadó, játékos, barátságos, szeretetéhes kb 5 hónapos kiskutyának, akkor írjatok a Gazdátlan kölykök - Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán üzenetet.
Ma amúgy kutyasuliban is jártunk vele"

- írja Bogi az instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő itt Áfonya. A Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán találtuk őt, és úgy döntöttünk, hogy segítünk neki gazdit találni, ezért addig ideiglenesen örökbefogadtuk. Már most kezdünk teljesen szerelembe esni vele, de ha úgy érzitek, hogy gondját tudnátok viselni, és igazi családot biztosítani ennek az okos, intelligens, gyönyörű, szófogadó, játékos, barátságos, szeretetéhes kb 5 hónapos kiskutyának, akkor írjatok a Gazdátlan kölykök - Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán üzenetet. Ma amúgy kutyasuliban is jártunk vele.❤️🐾 #áfonya #imádlak #puppyrescue 📸: @evelinpiriczky

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!