Ezt az egy csillagjegyet kerüld, ha jót akarsz magadnak

Egy jegy, ami rossz hatással lehet rád, bármennyire is vonz.

Kos

Halak - Túlzottan is gyakorlatias és tűzrőlpattant vagy ahhoz, hogy az érzékeny, érzelmes Halakat megértsd. Ő pedig befordulna, mert türelmetlen vagy vele. 


Bika


Ikrek - Számodra az Ikrek túl pörgős, hangos, túl sokat beszél és jön megy. Te végigülöd a bulikat, ő végigtáncolja. 


Ikrek


Szűz - A Bikához hasonlóan a Szűz gyakorlatias és szereti a csendes énidőt, ugyanakkor a végtelenül szókimondó Ikrek számára ez túlontúl unalmasnak tűnik. 


Rák


Bak - A Bakot nehéz rávenni arra, hogy kötődjön és elköteleződjön, már eleve nehezen bízik másokban. A Ráknak ezzel szemben lételeme a gondoskodás, a másra hangolódás és a mély, életre szóló kötődés. 


Oroszlán


Mérleg - A két dudás egy csárdában klasszikus esete. A hiú, ambiciózus Oroszlán és a nagydumás Mérleg számára egyaránt fontos a külvilág, de hajlamosak egymás agyára menni. 


Szűz


Nyilas - Egyszerűen fogalmazva: a nyilas imádja bejárni az egész világot, te viszont ha teheted, inkább egy helyben maradsz. 


Mérleg


Rák - Ezzel az ősanya/ősapa típussal nem tudsz mit kezdeni, hiszen számodra a szabadság mindennél fontosabb. Csak folyamatos bűntudatod van a Rák mellett. 


Skorpió


Oroszlán - sok közös van bennetek, és épp ez okozza a konfliktusokat. Magabiztos, elbűvölő karakterként állandóan egymással versengtek. 


Nyilas


Bika - Egy Bika nem fogja értékelni a nomád életstílusodat. Ő maximalista, és a kilengéseid is elborzasztják. 


Bak


Kos - A munkamániátokon kívül nem sok olyan dolog van, amiben egyetértenétek egymással. Mindig félreértitek egymást, mert a Bak magának való, a Bika viszont türelmetlen a végletekig. 

Vízöntő

Skorpió - Rossz hatással vagy a Skorpióra, és ő is rád. Te lázadsz és mindig új utakat jársz be, ő viszont hajlamos téged a sötét oldalra húzni. 

Halak

Vízöntő - Képtelen vagy lépést tartani a Vízöntő gyorsan változó vágyaival és igényeivel, ezért aztán magadat érzed hibásnak, és szenvedsz. Ennek így nincs értelme. 

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/pixel2013-2364555/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!