Ezt eszik Donald Trump gyerekei

Trump elnök számtalan gyereke változatos dolgokat szeret enni.

Donald Trump sajátos táplálkozási szokásai közismertek, de most a család ízléséről lesz szó. Vajon furcsa fogásokra esik a választásuk, esetleg Trumphoz hasonlóan, - aki csupán a feltétet eszi le a pizzáról - játszanak az étellel? 

Ki kicsoda a Trump családban?

Az elnök első felesége a csehszlovák modell, majd romantikus regényíró Ivana. Vele három közös gyermekük van: ifjabb Donald Trump, a legidősebb testvér, Ivanka és Eric. A második feleséggel, Marla Maples egykori szépségkirálynővel egy közös lányuk született, Tiffany. A legfiatalabb Trump sarj neve Barron, édesanyja pedig a jelenlegi feleség, Melania. A legidősebb és legfiatalabb gyerek között tehát 28 év a korkülönbség.

Ifjabb Donald rajong a gyorskajáért 

A legidősebb fiú ezen a téren egyértelműen az apjára ütött, kedvenc reggelizőhelye a gyorsétterem. Nem fél új dolgokat kipróbálni, Eric öccsével például egy Dubaiban tett kiruccanást követően arról twittereztek, hogy ugyan tettek egy próbát, de egyáltalán nem ájultak el a gofri-kimchi reggelijüktől. A közösségi médiában való megnyilvánulásaiból viszont az látszik, hogy a gyerekeinek igyekszik egészséges ételeket adni. 

Eric, a húsimádó

Eric Trump többször bevallotta, hogy imádja a jó steakeket, de emellett kifejezetten kedveli „csehszlovák” nagymamája házi kosztját is. Így aztán a csirkepaprikástól kezdve a pörköltön át egészen a savanyú káposztáig mindent megkóstolt. 

Ivanka kóser 

Ivanka Trump mielőtt feleségül ment Jared Kushnerhez, áttért leendő férje ortodox zsidó hitére, ezért megpróbál kóser módon étkezni. A reggelinél pedig a hatékonyságra törekszik, ez abban nyilvánul meg, hogy gyerekei csak zabkása és gyümölcsjoghurt közül választhatnak.

Tiffany: saláták és tenger gyümölcsei

Tiffany gyakran örvendezteti meg követőit az Instagramon egy-egy ételes szelfivel. Próbál egészségesen étkezni, szereti a tengeri herkentyűket, az osztrigát, a szusit és a kaviárt. Nem veti meg azonban a desszerteket sem, különösen a fagyiért van oda. 

Barron különleges menzakosztja

Barron egy évi 41 ezer dolláros tandíjú magániskolába jár, ennyi pénzért nyilván a menza sem a megszokott minőséget nyújtja. A tanulók ebédre meleg és vegetáriánus előételek és egészséges italok közül választhatnak, valamint a salátabár, a szendvicsbár, a tésztabár és a levesbár kínálatából szemezgethetnek.

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!