Ezt nem láttuk jönni, Rihanna saját magazint adott ki

Újságírónak is áll az énekesnő-divattervező?

Rihannazine néven új sajtótermék jelent meg, mely a barbadosi énekesnő és az i-D magazin közös produktuma. A 31 éves popsztár nem elég, hogy a ruhaiparban is megvetette már a lábát, most úgy tűnik: újságírói babérokra is tör.

View this post on Instagram

Didn’t she tell you she was a savage?! 😳⁣ ⁣ ICYMI, i-D and @badgalriri have collaborated on a VERY limited edition zine. NBD. 😎⁣ ⁣ Turn post notifications on, as we spend the week celebrating the people offering all the inspiration you need for the new decade, handpicked by Rihanna. ⁣ ⁣ [i-D SPECIAL EDITION 01 2020]⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Hit the link in bio to preorder #rihannazine exclusively at i-Dstore.co⁣⁣⁣ 🛒⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Photography @mario_sorrenti⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Editor-In-Chief & styling @alastairmckimm⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Creative Director @lauragenninger @studio191ny⁣ Casting director @samuel_ellis⁣⁣⁣⁣⁣ Hair creative director @yusefhairnyc⁣⁣⁣⁣⁣ Hair @naphiisbeautifulhair⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Make-up Kanako Takase⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Image one & two: @badgalriri wears Shirt @rickowensonline. Bikini top⁣ @jadeswim (worn underneath). Sunglasses @fenty⁣⁣⁣ Image Three: Bomber jacket @balenciaga. Dress @melittabaumeister⁣ #Rihanna #Fenty

A post shared by i-D (@i_d) on

A friss kiadványban egy halom interjú található, illetve Rihanna által szerkesztett cikkek is olvashatóak. Zenészek és hírességek válaszolnak kérdésekre - itt van Rico Nasty és Young M.A., illetve Gigi Hadidot és Alexa Demie-t is sikerült mikrofonvégre kapni.

View this post on Instagram

It goes one by one even two by two... 😜⁣⁣ ⁣⁣ Presenting the back cover of ‘rihannazine’, a celebration of Rihanna’s ceaseless reign on the worlds of fashion, beauty and music, and i-D’s 40th anniversary, co-curated by @badgalriri herself.⁣⁣ ⁣⁣ Hit the link in bio to preorder #rihannazine exclusively at i-Dstore.co⁣⁣⁣ 🛒⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ [i-D SPECIAL EDITION 01 2020]⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Photography @mario_sorrenti⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Editor-In-Chief & styling @alastairmckimm⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Creative Director @lauragenninger @studio191ny⁣ Casting director @samuel_ellis⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Hair creative director @yusefhairnyc⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Hair @naphiisbeautifulhair⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Make-up Kanako Takase⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @badgalriri wears @fenty⁣⁣⁣⁣⁣ #Rihanna #Fenty⁣⁣⁣ ⁣

A post shared by i-D (@i_d) on

Az i-D platform most ünnepli a 40. évfordulóját, melynek keretén belül jelent meg a Rihannazine is: az újság online, illetve nyomtatott változatban is elérhető. Riri kifejti, miért fontos számára ez a projekt:

Ez a különleges kiadvány a változást és a kultúrát jeleníti meg számomra. Olyan emberek figyelmébe ajánlom, akik progresszíven írják felül a közösségeinket, legyen szó divatról, zenéről, művészetről vagy aktivizmusról. Akik egy még befogadóbb és sokszínűbb jövőt teremtenek ezáltal.

View this post on Instagram

The @savagexfenty Valentine collection designed by @adamselman available now on savageX.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

A 22 éves hip-hop sztár, Rico Nasty az interjúban a karrierje beindulásáról beszél: rapper, rocksztár és édesanya – így hivatkozik magára, aki mára megbékélt a jelenlegi életvitelével.

Kezdetben azt akartam, hogy minden csakis rólam és rólam szóljon. Ám minél több időt töltöttem el a szakmában, annál inkább erősödött bennem a vágy, hogy egy létrát nyújtsak a többi feltörekvő lány számára. Ők még nem jártak ott, ahol én, és ezt a tapasztalatot meg kell osztani a világgal.

idéz a magazinból az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!