Ezt utálod magadban a legjobban a csillagjegyed alapján

Néhány alapvonás, amivel a saját életedet nehezíted, és néha már teljesen eleged van ebből…

Kos


Utálod, hogy ennyire impulzív és lobbanékony vagy. Megiszol egy felest, máris írod az üzenetet az exednek, amit aztán megbánsz. 


Bika


Eleged van abból, hogy milyen nehezen vagy csak képes feldolgozni sérelmeket, tudsz túllépni csalódásokon. Van, hogy még évek múltán is régi dolgokon merengsz. 


Ikrek


Mindenki tudja, hogy nehezen döntesz, mert mindennek a próját és kontráját átlátod. Utálod, hogy mégis csak a felszínt kapargatod sokszor. 


Rák


Sokszor szégyelled magad, mert túl érzékeny vagy. Könnyen elsírod magad, bárkinek a helyébe képes vagy beleképzelni magad. A vitákban gyakran épp ezért nyomnak le. 


Oroszlán 


Nehezen engeded ki a kezedből az irányítást. Nem akarsz (mindig :)) főnökösködni, de igen gyakran ez lesz a vége. 


Szűz


Nehezen kérsz és fogadsz el segítséget, pedig te is tudod, mennyivel könnyebb volna az életed, ha nem akarnál mindent egyedül megoldani. Épp ezért dühös is vagy magadra. 


Mérleg 


Tele a hócipőd azzal, hogy a világ összes pénze se elég neked, mind kifolyik a kezedből. Egy csomó olyan cuccot is felhalmozol, amire semmi szükséged nincs. 


Skorpió 


Mocskosul féltékeny vagy, és nem csak párkapcsolatban, de barátságokban, sőt, a munkahelyeden. Sokszor te is elfáradsz ebben magadtól. 


Nyilas 


Saját türelmetlenséged a legnagyobb ellenséged. Hajlamos vagy villámgyorsan keresztülfutni projekteken, hogy aztán mások bosszankodjanak, hogy félmunkát végeztél. 


Bak 


Könnyen felbosszantod magad, alacsony az ingerküszöböd, ha emberi butaságról van szó.  Utálod, hogy ez a fejedre van írva, és ezért rendszeresen kerülsz bajba. 


Vízöntő 


Elég jó vagy önszabotázsban, ami életed rengeteg területére nyomja rá bélyegét. Nehéz ügy,  bosszankodsz is rendesen miatta. 


Halak


Néha dühöngsz amiatt, hogy túlzottan is megbocsátó vagy, engedékeny természetes miatt gyakran zsákmányolják ki erőforrásaidat a végletekig. 

Nyitókép: https://pixabay.com/users/livelaughlove-1793248/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!