Ezzel a 3 csillagjeggyel a legnehezebb a szakítás

Mindegy, melyikőtök kezdeményezte a szakítást: ettől a három csillagjegytől garantáltan szép kihívás a sérülés nélküli búcsú.

Skorpió

Ha a Skorpió szeret, mindig rendkívül intenzíven és szenvedélyesen teszi, és az egész világ felé szétkürtöli ragaszkodását. A szex iszonyú fontos számára, és bármit megtesz, hogy partnerét boldoggá tegye. Te talán nem vagy gondolatolvasó, de ő mindig pontosan tudja, mi zajlik a fejedben. Ha ő dobott ki, sokáig lesznek álmatlan éjszakáid miatta, ha viszont te szakítottál vele, egészen biztosan nehezen enged majd el.

Oroszlán

A büszke, hiú Oroszlán mindent megtesz azért, hogy nélkülözhetetlen legyen. A világ legkülönlegesebb ajándékaival halmoz el, folyton optimistának és magabiztosnak tűnik, de ha haragszik rád, a világ legsötétebb ellenségévé válsz számára. mindenki tudni fog körülöttetek a viselt dolgaidról, és te nem csak azért borulsz majd ki, mert hiányzik, hanem azért is, mert még évekig visszahallod másoktól, miket is mondott rólad a hátad mögött.

Mérleg

A Mérleg mindig ott áll a szerelme mellett, fantasztikusan támogató társ tud lenni: időt, energiát, pénzt nem kímélve építi, segíti, mentorálja társát. És hát lássuk be: bármelyik fél is vetett véget a kapcsolatnak, ezzel azért nehéz együtt élni. Mármint e nélkül: hiszen ki lesz az ezentúl, aki az ügyeket intézi, a kapcsolatokat építi és a kreatív, ingergazdag hátteret adja?

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/tweswe-7735782/

 
 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!