Ezzel a sporttal erősíts 2020-ban a csillagjegyed alapján

Újévi fogdalom, hogy edzeni fogsz? Hajrá, a horoszkópod segíthet is abban, hogy elindulj.

Kos

Az energikus és elszánt Kosok válasszanak olyan sportot, amiben kiélhetik tüzes jellemüket és versenyszellemüket. Ezért a gyors, magas intenzitású edzések illenek hozzájuk legjobban, például a küzdősportok: a boksz, jiujitsu, kickbox. Ha még nem próbálták, itt az ideje, lehet, hogy meglesz az új szerelem!

Bika

A Bikák uralkodó bolygója a Vénusz, a szépség és szerelem jelképe. Sportok közül is részesítsék előnyben a nőies mozgásokat, a tornát, ritmikus gimnasztikát, de akár egy balett- vagy salsakurzus is ideális választás lehet.

Ikrek

Változékonyság és kíváncsiság jellemzi az Ikreket. Érdemes gyakran váltogatniuk a sportokat, mert hamar beleunnak egy-egy edzésbe, de éppen ezért lehet jó választás a HIIT, a magas intenzitású intervalledzés. Ez sokféleképpen variálható és csak rövid ideig tart – viszont teljesen lefáraszt!

Rák

A Rákok érzékenyek, empatikusak és kreatívak. A nyugalomhoz szükségük van az elme, a lélek és a test egyensúlyára – ennek megteremtéséhez pedig tökéletes a jóga.

Oroszlán

Az Oroszlánok bátrak, bevállalósak, szeretnek új dolgokat kipróbálni. Nyugodtan fedezzék fel a legújabb edzéstrendeket, legyenek bármilyen extrémek: légtornászás, bikram jóga, rúdtánc – felpezsdíti őket az adrenalin!

Szűz

A tudatos és egészség-orientált Szüzek szeretik a praktikus dolgokat, testmozgásban is azt keresik, ami ideálisan erősíti, feszesíti, nyújtja izmaikat. A tökéletes sportág ezért számukra a pilates: akár eszközökkel rásegítve, akár csak a saját testsúlyt használva, az ízületeket kímélve mozoghatnak.

Mérleg

A Mérlegek társas lények, ezért sportban is érdemes olyat választani, ahol legalább ketten mozoghatnak együtt. Ezért a pingpong, a squash, tenisz mellett akár a golfot és az acro jógát is bátran kipróbálhatják.

Skorpió

A Skorpiók igazán elkötelezettek és szenvedélyesek tudnak lenni bizonyos dolgok iránt. Sportok terén a monoton és intenzív sportok, a futás, a spinning vagy az úszás lehet számukra ideális, fókuszálja figyelmüket és a végsőkig küzdhetnek önmaguk ellen!

Nyilas

A Nyilasok imádják a természetet, így nem érdemes a négy fal között maradniuk sportolás során sem. Próbálják ki a lovaglást, síelést, de a túrázás is tökéletes választás lesz!

Bak

A Bakok szeretik, ha lebeg egy cél a szemük előtt, ami felé haladhatnak, és láthatják magukon a fejlődést. Tűzzék ki, hogy tavasszal félmaratont, maratont futnak, menjenek akadályfutásra, vagy vállaljanak be valami kihívást – ezzel tudják igazán motiválni magukat!

Vízöntő

A Vízöntők igazi csapatjátékosok az életben is és a sportban is. Foci, kosárlabda, röplabda – mindegy, mi, csak csatlakozzanak egy csapathoz, ahol egymást lelkesítve a legtöbbet fogják kihozni a csapatból!

Halak

Mi másra is buzdíthatnánk a Halakat, mint hogy űzzenek vízi sportokat? Igazi kis sellők, úgyhogy ússzanak, vagy próbálják ki az aquafitneszt!

Nyitókép: https://pixabay.com/users/lograstudio-4785951/

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!