Ezzel zsarolta exe Johnny Deppet

Bár a per családon belüli erőszakról szól, mégis egészen mást ábrázoló képek kerültek elő.

A héten folytatódott a virginiai bíróságon a per Johnny Depp és exe, Amber Heard között, amelyben Deppet családon belüli erőszakkal vádolja egykori kedvese.

Depp ügyvédi csapata kiszivárogtatta: a tárgyalás előtt a színésznő ügyvédei megbeszélést kezdeményeztek, amelyen több olyan fotót is mutattak, amiken az látható, amint Depp épp kábítószert fogyaszt. Az egyik képen egy üvegpipából szív drogot, és éppen öngyújítóval izzítja az anyagot. Emellett több olyan fotó is előkerült, ami bizonyítja: a házban több esetben is volt kábítószer. Emellett személyes tárgyakat is előszedtek, mind a drogfogyasztás eszközei.

Amber Heard ügyvédei felajánlották: ha visszalépnek a perben, a képek és tárgyak nem kerülnek a nyílvánossg elé. Azonban Johnny Depp és csapata visszautasította a zsarolást, így a fotókat és drogkellékeket bemutatták a bíróságon.

A tárgyaláson Heard ügyvédei azt állították: a fotók csak a jéghegy csúcsát jelentik, Depp folymatosan élt kábítószerekkel.

Ezzel szemben Johnny Depp ügyvédei azzal érveltek: a színész már korábban elismerte a droghasználatot, a képek és tárgyak pedig irrelevánsak a két színész között folyó perben.

Az Amber-csapat vezető ügyvédje szerint azonban szó sem volt zsarolásról, mindössze arra akarták rávenni az ellenfelet, hogy az egész ügyet zártan, a nyílvánosság kizárásával kezeljék. Máskülönben ezek a képek is kikerülnek a publikum elé.

A per a követező hónapokban folytatódik.

Forrás: The Blast

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!