Farkasember lesz Ryan Gosling?

A klasszikus horror-figura bőrébe bújik a színész.

A 39 éves Oscar-díjas színész egy igazi legendát alakíthat: a horror-klasszikus Farkasember szerepére jelentkezett be Ryan Gosling. A Universal újabb szörnyfilmje a 2014-es Éjjeli féreg receptjét követi, melyben Jake Gyllenhaal hozta a frászt a nézőkre.

View this post on Instagram

The past will always find you. Watch the NEW #BladeRunner2049 trailer now. Link in bio.

A post shared by #BladeRunner2049 (@bladerunnermovie) on

A hírek szerint Gosling egy műsorvezetőt fog alakítani, aki megfertőződik – a történetet Lauren Shucker Blum szövi, aki az Orange Is the New Black munkálataiba is belefolyt. A rendezői szék még üres, bár a stúdió több, esélyes személlyel is tárgyalt már. A Farkasember először 1935-ben mutatkozott be a filmvásznon, a Werewolf in London című moziban, legutóbb pedig a 2010-es The Wolfman-ben Benicio del Toro bújt a fenevad bundájába.

via GIPHY

Hogy érdemes lehet még egy bőrt lenyúzni a karakterről, ahhoz a lendületet a The Invisible Man sikere adta: Elisabeth Moss idei horror-thrillere máris 122 millió dollárt kaszált. A Universal szörny-gyűjteményét gazdagítja még Dracula, a Múmia, Frankenstein és a Creature from the Black Lagoon is, melyek szintén vérfrissítést kaphatnak a Toofab szerint.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!