Haj-nap címen Cardi B megmutatott pár otthoni kozmetikai trükköt

Avokádó, tojás, méz és oliva a rappercsaj házi pakolásának receptje.

Cardi B nemrég már beavatott az otthoni gyantázás rejtelmeibe, ám hogy hajzuhatagát hogyan tartja rendben, azt eddig nem tudhattuk. A bronxi rappercsaj most a házi fodrászat trükkjeibe vezeti be híveit.

A 27 éves híresség egy szál bikinifelsőben forgatta Instagram Story videóját június 8-án, melyben összekutyult egy hajpakolást magának és kétéves kislányának. Csak természetes összetevők kerülnek Kulture és anyukája rőzséjére: avokádó, oliva-, ricnus- és argánolaj, megküldve mézzel, banánnal, tojással és majonézzel.

Tudom, rengeteg olaj ez a fejünkre, de így lesz a babám haja is kellően hidratált.

magyarázza a felvételen.

Precízen nem mérte ki a hozzávalókat, ám a mézzel azért óvatos volt: nehogy túl ragacsos legyen a gyerkőc frizurája. A turmixgép pedig azért kell, hogy az avokádó darabok szépen felaprózódjanak.

A göndör fürtökre ez válik be. Az enyém nem természetesen hullámos, de a lányomé igen.

Majd megmutatta a kezelés eredményét is: milyen szerkezetű a haja, ha teljesen natúr.

Rendben srácok, ilyen a természetadta frizurám. A szárítás felfújja. Majd két nap után felpuffad, hiába kötöm össze. Göndör nem vagyok, de a kislányom az. Bármit csinálok, kiegyenesedik.

Ezt nyomatékosítandó, visszatekintő fotókat tett közzé Hair Day címen, ahol többek közt mikrofon-frizurával is látható, említi meg a People.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!