Hajlamos a félrelépésre vagy hűséges típus a párod? A horoszkópja elárulja!

Buta általánosítás vagy valami azért van benne? Nos, ha mindenkire minden nem is húzható rá, mert azért komplexebb lény az ember, azért érdemes elgondolkozni azon, hogy miféle pasi van az oldaladon, és mire számíthatsz tőle...

Rák

Ha egyszer egy Rák pasi beléd szeret, élete végéig fontos helyet kapsz a szívében. Minden vágya az lesz, hogy mielőbb összebútorozzatok és közös életet kezdjetek: házasság, gyerekek, ami kell. Nagyon ragaszkodik hozzád, de már csak azért se lépne félre, mert esze ágában sincs lerombolni a csodálatos, közös jövőt.

Oroszlán

Kicsit régimódi, de épp ezért ragaszkodik a tradicionális elképzelésekhez: kertes ház, nagy terasz, kutya, macska... és persze a család. Ha a famílián belül megkapja  neki járó figyelmet és különleges bánásmódot, ő is mindent megtesz azért, hogy partnerét boldoggá tegye.

Bak

A Bakok többsége többnyire nehezen nyitja meg szívét, de ha erre végre sor kerül, a szerelme rögtön az első helyre ugrik. Ha végre elkötelezi magát, az egészen biztosan komoly elköteleződést jelent, amelyben a hűség is fontos szerepet kap. Ha még is elhajlana, annak általában érzelmi oka van – eltávolodott a kedvesétől -, és előbb-utóbb őszintén bevallja, hogy miről van szó.

Vízöntő

A Vízöntő-férfi kényelmes típus, gyakorlatilag túlzottan is kényelmes ahhoz, hogy a félrekefe gondolata felmerüljön. Még ha vágyik is néha más nőre, úgy érzi, nem éri meg a sok-sok macera, ami egy-egy félrelépést megelőz.

Bika

A Bika főként akkor beszél megcsalásról, ha párját gyanúsítja meg vele. Ragaszkodó típus, de közben kicsit paranoiás is: felmerül benne többször is, hogy kedvese esetleg félrelép. Van, hogy ezért önvédelemből és büszkeségből lesz hűtlen ő maga is...

Szűz

A szűz gyárilag hűtlen fajta, de közben válogatós és kényelmes is. Tulajdonképpen alig akad olyan nő, akit szívesen ágyba vinne, erkölcsi fenntartásai viszont nem nagyon vannak: ami jár, az jár. Aztán persze hoppon marad, mert az egyéjszakás kalandok ritkán végződnek happy enddel, viszont sokat veszíthet általuk...

Kos

A Kos fő problémája az, hogy hamar elunja magát egy kapcsolatban, állandóan új kihívásokra és flörtsikerekre vágyik, így aztán előbb-utóbb vagy félrelép, vagy egy az egyben kilép a kapcsolatból, hogy szabadon vadászgathasson.

Mérleg

A Mérleg férfi hajlamos kicsit túlgondolni a dolgokat, így aztán a különféle félelmek és aggodalmak is gyakran helyet kapnak elméjében. Sokszor azért lépnek félre, hogy ők maguk tegyék tönkre a kapcsolatot, és ne nekik kelljen kimondaniuk, hogy vége. A másik lehetőség, hogy nem bíznak magukban, és újra szexinek éreznék magukat...

Halak

Imádnak új emberekkel találkozni és flörtölni, gyakorlatilag ez a lételemük: úsznak, mint hal a vízben. Ha hűtlenek, először érzelmileg lépnek félre. Ha közel kerülnek egy nőhöz, még feleségük otthon várja őket, vagy ágyba bújnak az új áldozattal, vagy egy az egyben megszakítják a kapcsolatot vele... de még sok sokáig szenvednek a dolog miatt.

Nyilas

A Nyilast nem zavarják sem az egyéjszakás kalandok, sem a majdnem-kapcsolatok, de még csak a dugópajtik sem: ő tökélesen jól érzi magát egy ilyen szettingben is. Gyakran magányosak, mert félnek a kötődéstől, de ha még elkötelezik magukat, csak ritkán lépnek félre.

Ikrek

Az Ikreknek nincs lelkiismerete e téren: úgy gondolja, a random flörtök és szexi kalandok járnak neki azután is, hogy – általában átmenetileg – lehorgonyzott egy nő mellett. Intelligens, sármos, jóképű, mindig tudja, hogy mit kell mondania, a szavak királya: így érthető, hogy bárkit megszerez magának. A kérdés csak az: mindezt miért kell hazugság árán elérni?

 Nyitókép: https://pixabay.com/users/tumisu-148124/

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!