Heidi Klum kimaxolta, 2020-ban a gyerekeivel forgatott kézműves horrorfilmet

A Halloween-királynő legendás bálja most elmaradt, de a szépség nem csüggedt.

Heidi Klum beöltözős halloween-jeinek a csodájára járt a világ, egészen 2019-ig. Ám a koronavírus a partikirálynőt is újratervezésre késztette: most celeb-hadak helyett házon belül oldotta meg a libabőröztetést.

Október 31-én tette közzé, amit kitervelt idénre: miután több kosztümöt is felvillantott, beharangozó jelleggel. Kiderült, hogy egy rövid horrorral készült halottak napjára, melynek munkálataiba a családja is belefolyt.

Idén más lesz a halloween, de ez minket nem lohaszt le. Csak azért is kreatívak leszünk otthon.

írta a 47 éves szépség, aki azt kívánta, hogy 2020-ban mindenki biztonságban borzongjon, szerettei körében.

View this post on Instagram

Filming late Tonight in @balmain 🎬🎥😁🖤

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

A klip úgy indul, hogy mozaikcsaládja - férje, Tom Kaulitz, illetve előző házasságából született négy gyermeke: Leni (16), Henry (14), Johan (13), és Lou (10) – megbeszéli, idén mivel álljanak elő. Vécépapír-múmia a tipp, ám hirtelen villám csap a házba. Ettől a srácok zombivá válnak, akik az anyjukat szeretnék felfalni.

Hogy Klum megússza a kannibál lakomát, a lakásban kezd el bujkálni, különböző tárgyakká alakulván át. De a végzetét nem kerüli el… A csipet csapat David Gilmore make-up művész keze nyomát viseli, akinek teamje minimum hét órán át festegette a modell idomait. A filmecske mellé werkfotókat is csatolt a német szépség, teszi hozzá a Toofab.

View this post on Instagram

Can you see what this might be? 🎃👻🕷🕸 #heidihalloween2020

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!