Hihetetlen! Túl kövér volt, hogy munkába menjen, most fitnesz influencer

Egy brit nő a túlsúlya miatt már munkába sem tudott bemenni, azonban egész élete gyökerestől megváltozott, miután leadta testtömegének felét.

Louise Nicola Hickson felmondott munkahelyén, mivel súlyproblémái nem tették lehetővé, hogy bejárjon dolgozni. Saját bevallása szerint az extra kilókat a stressznek, a depressziónak és a zugivásnak köszönheti elsősorban. A családjával közös vásárlások alatt sem tudta már tartani a tempót, és rengetegszer betegedett meg, valószínűleg a súlyfölöslegnek köszönhetően.

Louis életében egy egészségügyi probléma hozott változást. 2018-ban vertikális gastrektómia műtéti beavatkozásra volt szüksége, és tudta, hogy ezt az életvitelt nem folytathatja tovább.

Elmesélte, hogy a korábbi zsíros ételeket lecserélte csirkére és halra, a protein shaket beépítette az étrendjébe, és vacsorára is tartózkodik a zsíros ételektől. A rendszeres testmozgás meghozta az eredményt, és rengeteg követőt is Instagram profilján! Az átváltozás szinte hihetetlen, odafigyeléssel és diétával a testtömegének a felét leadta, és elmondása szerint csodálatosan érzi magát a bőrében!

Itt tudjátok követni: SleevedLife

forrás: mediadrumworld

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!