Hogy legyél minden nap elegáns?

"Egyszerűen nem vagyok stílusos." Ismerősen hangzik? Amennyiben ez a gondolat kavarog a fejedben, jó ha tudod: jól öltözni egy készség. Úgy mint minden más képességet, ezt is megtanulhatod és fejlesztheted. Nem hiszel Nekünk? Pedig a megfelelő ingek és egy jó sport öltöny segítségével máris fejlesztheted öltözködésed! Mutatjuk, hogyan lehetsz minden nap stílusos és elegáns!

Személyes stílus előtt a klasszikusok: ingek, szövetnadrágok, sport öltöny

Sokan esnek abba a hibába mikor először kezdenék javítani stílusukat, hogy teljesen egyedi, új személyes stílust próbálnak alkotni maguknak. Pedig a legokosabb és legbiztonságosabb lépés stílusunk kialakításában, ha először megfelelő klasszikus darabokat választunk és később köréjük építjük személyes stílusunkat. Ehhez persze az is szükséges, hogy elkezdjük megváltoztatni vásárlási szokásainkat, hogy klasszikus darabokat keressünk és vásároljunk, az aktuálisan trendi ruhák helyett. Mutatjuk férfiak számára milyen felsők, ingek, szövetnadrágok vagy akár sport öltöny a legideálisabb!

Maradjunk távol a logós, grafikás pólóktól: jöjjenek az ingek!

A klasszikus darabok egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte mindenhez felvehetjük őket, könnyen párosíthatóak. Az ingek például elengedhetetlen részét képezik egy férfi ruhatárának, hiszen elegáns, klasszikus darabok, mégis lehet őket lezser módon is viselni, akár feltűrt ujjakkal. Egy letisztult fehér, fekete és egy világoskék ing tökéletes kiindulópont lehet egy vásárlás alkalmával, hiszen ezek a színek örök klasszikusok, és mindennel párosíthatóak. Viszont ha lezserebbek szeretnénk maradni, de mégis összeszedettek, az inget egy egyszínű pólóval is helyettesíthetjük ugyanezekben a színekben, és még egy sport öltöny is jöhet rá!

Emeljük a lezser eleganciát a következő szintre: a sport öltöny

Az ingek után egy jó szabású sport öltöny vagy zakó minden férfi ruhatárát a következő szintre emeli. Mikor hidegebb napokon is szeretnénk elegánsak maradni, egy jól szabott sport öltöny vagy zakó tökéletes választás lehet. A lezser elegancia nevében a zakó vagy öltöny színe eltérhet a szövetnadrágétól, például párosíthatunk egy barna sport öltöny zakót fekete szövetnadrággal, vagy egy sötétkék zakót barna szövetnadrággal. 

A kívánt elegancia szinthez megfelelően pedig felsőként választhatunk egy jól szabott, elegáns ing vagy egy egyszínű póló között is, hiszen a zakó, vagy sport öltöny már önmagában is elég stílusosnak és elegánsnak bizonyul. 

Az ingek, a megfelelő nadrág egy jól szabott sport öltöny tehát, egyszerű, de mégis nagyszerű kiinduló darabjai lehetnek egy elegáns férfi ruhatárának! Reméljük sikerült megkönnyíteni a választást, jó vásárlást kívánunk!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!