Hogy mi? Ice-T négyéves lánya még mindig szopizik?!

Neje, Coco még cicizteti a sajtburgert is befaló Chanelt.

Ice-T azt üzeni, hogy nyugodjon le mindenki: szerinte igenis jó az, ha felesége még anyatejjel is táplálja négyéves lánykájukat.

View this post on Instagram

A mothers calling.... I'm so blessed to have this unbelievable experience in this thing called Nursing.. I had a hard time breastfeeding the 1st week of when Chanel was born, I almost gave up but my family told me to hang for another week.They told me I dont want to miss this special moment you have with your child.. health wise and bond wise..I hung in there and now almost 4 years later Chanel still wants the boob ..Its more of a comfort thing now and of course she eats regular but nap time and night time are our time and I'm lucky she hasn't grown out it yet because when that moment comes I will be so sad..its the best feeling and ALL mothers that nurse know.. I talk all about this kind of stuff on my baby blog at www.thecocoblog.com if you want to read my journey with Chanel #normalizebreastfeeding -swipe for more pics

A post shared by Coco (@coco) on

A rappernek aztán szegezték neki a kérdést, miután neje, Coco a minap felrakott egy szoptatós képet. Természetesen már nem csak tejcin él a kis Chanel, aki azért már nem is annyira baba.

View this post on Instagram

Doing too much... Not if your Coco... #animalprintlover

A post shared by Coco (@coco) on

Az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című sorozatban Odafin "Fin" Tutuola karakterét alakító, 61 éves színész a magángépen cicizős Instagram-képhez annyit fűzött hozzá, hogy

Ez van: Chanel kéri a szopit.

Az internet népét nem kellett félteni – nekiestek az anyukának, de Ice T-ről mindez lepereg. Szerinte erre a vigasztalásra szüksége van még a csöppségnek:

Az anyukája közelségét akarja érezni.

Egyébként az ovis korú gyermek rendesen eszik, akárcsak a kortársai. A sajtburgert például kimondottan szereti. Coco természetesen kifejtette, hogy a kislány komfortérzete akkor áll helyre, amikor cicit kap. Szundítás előtt például kimondottan el tud lazulni így.

View this post on Instagram

My always and forever baby girl #lipglossbepoppin

A post shared by Coco (@coco) on

Pedig a szülés utáni első héten kis híján feladta az anyuka, hogy anyatejjel táplálja a csecsemőt – aztán viszont annyira rákaptak, hogy a mai napig nem tudnak leállni.

View this post on Instagram

Family outing at #flexfest Car show ..... -swipe for more pics

A post shared by Coco (@coco) on

Csodálatos érzés, és ezt minden szoptatós anya tudja.

idézi a TMZ a 40 éves modellt.

View this post on Instagram

Family vibes.... I feel kinda guilty posting these while back home in NY we have a snow storm (Swipe)

A post shared by Coco (@coco) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!