Hogy mi? Jégkunyhóban Airbnb-zhetsz egy hátsó udvaron Calgary-ban?

Igluban meghúzni magad, ez ám a kaland!

Aki igazi telet szeretne a bőrén megtapasztalni, az vegye Calgary felé az irányt. A hiteles élmény nem ám a jól fűtött szállásokon szerezhető be: igluban érdemes kipróbálni a borzongást! A Calgary Airbnb ilyen szolgáltatást is nyújt időszakosan:

A legcsendesebb és legmelengetőbb módja a téli hónapok élvezetének.

áll a kanadai szállás ismertetőjében. A vendéglátó városi házának hátsó kertjében áll a fagyos építmény, melyhez ingyenes parkolóhely és elsősegély-nyújtó csomag is jár.

De se konyhára, se fürdőszobára ne számítson a vendég, a wifit is nyugodtan elfelejtheti. Ellenben 15 dollár egy főre egy éjszaka az igluban, melynek közelében az ajándék hasábokkal megpakolt tűzrakóhelyet is szabad használni. A három méteres jégkunyhó két ember kényelmes pihenését szolgálja; a legjobban akkor jár a látogató, ha saját hálózsákot-ágyneműt hoz. Thermarest derékalj van az igluban, és némi tükröző fólia is akad benne.

Azért tettük fel Airbnb-re a jégkunyhót, hogy az általunk nagyra becsült téli táborozás élményét más is megtapasztalhassa. Nem kell elmenned a világvégére, hogy részesülj ebből a kalandból. Ha nem jön be, innen könnyen haza tudsz menni az otthonod biztonságába.

idézi az élelmes családot a calgary.ctvnews.

View this post on Instagram

Hey gidi günler hey 😇 #tb #hgg 13 Ocak 2013 #doğadapazartesiyoktur #magmadergisi #uludağ #igloo

A post shared by enis (@penguenis) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!