Hogyan viseljünk férfi tréningruhát az átmeneti időszakban? Mutatjuk!

A tavaszi-őszi ruhakollekciók elhagyhatatlan együttese a tréningszett. Hogy miért? Többek között azért, mert kényelmes, praktikus, funkcionális, és mindennek tetejében még jól is néz ki! Vigyázat, nemcsak edzés közben!

Itt az idő a melegítőt újraértelmezni?

Valahogy úgy! Az utóbbi években ugyanis a gyártók egyértelműen abba az irányba indultak el, ahol a dizájn legalább annyira lényeges, mint a maradéktalan komfort biztosítása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Bolf.hu kínálata. Úgyhogy rég nem arról beszélünk, hogy a melegítő felső és alsó része csak edzéshez, sportoláshoz, kiránduláshoz, szabadidős tevékenységhez ideális választás. Természetesen ezekhez is! Viszont kibővült a kör a hétköznapokkal! Miért ne képezhetné a stílusos megjelenés részét egy kifinomult szabású, alkathoz illő fazonú modell?

Az elegancia ezerféle módon megjelenhet?

Igen! Akár még egy testhez álló tréningruha képében is. Nem túlzás azt állítani, hogy azok a modellek, amik elegáns stílusjegyeket testesítenek meg, maximálisan helytállnak a mindennapok forgatagában. És korántsem csupán funkcionalitás terén, bár nyilván ez a pozitívum sem vitatható el tőlük.

Az ellenálló alapanyag használatának köszönhetően jól bírják a gyűrődést, miközben az esésük kifejezetten vonzó. Hol vannak már a merev, alakot alig követő, zsákszerű alternatívák? Szerencsére leginkább a múlt emlékképei között. Mert ma már evidencia a vonzó, stílusos, férfias megjelenés!

Felsővel vagy anélkül?

Az átmeneti időszak tartogathat vacogtató meglepetéseket. Ezért célszerű felszerelkezni, és túl a hosszú nadrágon felsőt is beszerezni. A szettek tagjai passzolnak egymáshoz mind színben, mind fazonban, tehát határozottan szemrevalóak. Pólóval és sportcipővel társítva máris készen van az ellenállhatatlan outfit. A színek összehangolására azért ildomos odafigyelni, bár egyes esetekben az ellentétek varázslatával megteremtett kontrasztos végeredmény a legütősebb! Örök példa erre a fekete-fehér, aminek a kombinálása nemcsak eleganciát, hanem trendiséget is garantál, hiszen ez az a két árnyalat, ami a divat hullámzó változásai felett áll. Alapjáraton az ősz színei a szürke, a kék, a barna, és a khaki, de a palettában akadnak egyéb, izgalmas színvariációk is, mint a grafit, a szeladon, azaz régebbi nevén neon zöld, a bordó vagy a gránitkék.

Cipzár és kapucni is jöhet?

A réteges öltözködés, illetve a váratlan meteorológiai fordulatokra való felkészülés kulcsa a cipzáros felső és a csuklya megléte. Reggel még kifejezetten jól jöhet a felső alá húzott póló, aztán ha napközben támad az indiánnyár, akkor egyetlen gyors mozdulattal megteremthető az optimális komfort. A csuklya bár pamut lévén átázik, azaz az eső ellen nem igazán véd, de olykor mégis jó szolgálatot tehet, ráadásul nagyban hozzájárulhat az adott fazon vonzó megjelenéséhez.

Vékonyabb és vastagabb szabású modellek egyaránt felfedezhetőek a készletben. Célszerű ilyennel is, olyannal is felszerelkezni, mert így az ősz és a tél egésze bebiztosítható, és egyetlen hónapban, még zordabb hidegekben sem kell a tréningszett előnyeit nélkülözni!

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!