Na ne, Beyonce-ék nem tüntetőleg ülték végig a himnuszt?!

A Super Bowl-on székhez szegezték őket a saját művészeik?!

A 2020-as Super Bowl egyik híre az volt, hogy Beyonce és családja ülve maradt a himnusz alatt, miközben körülöttük mindenki vigyázzba vágta magát.

Nem volt célom, hogy némán tüntessek.

vallotta ki utólag a milliárdos rapper férj…

via GIPHY

…aki szerint a focikupa jól megválogatott fellépői náluk jóval hangosabb lázadást produkáltak.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Demi Lovato énekelte február 2-án az amerikai nemzet dalát, miközben Jay-Z, neje és nagylányuk is a saját székén maradt. Két nappal később a rapper a Columbia University-n vendégeskedett, ahol leszögezte:

Sajnálom, de tényleg nem protestáltunk.

Így válaszolt egy kérdésre, mely egyértelmű jeladásként értelmezte az ülve maradást.

Az 50 éves zenész produceri irodája szállította a művészeket az év sporteseményére; Jay-Z jó ideje stratégiai partnere már a szervező NFL-nek. Így Beyonce-val

művész üzemmódra ugrottak

és annyira élvezték a kolléganők műsorait, hogy szó szerint a székhez kötözte őket az élmény. Kezdve attól, hogy Yolanda Adams rázendített az America the Beautiful című tételre. Majd a 27 éves Lovato dalolta ki szívét-lelkét a himnusz során, mely produkció teljességgel lenyűgözte a híres párost.

Csak ültünk ott és beszélgettünk az előadásról.

A tévében persze nem jött úgy át a műsor, mint ahogyan azt a Miami Gardensben található Hard Rock Stadiumban személyesen át lehetett élni.

Yolanda után jött Demi, aki annyira gyönyörű volt, és csodálatosan is szólt, hogy teljesen elképedtünk. Főleg, hogy tudtuk, min ment keresztül az utóbbi időben. Annyira büszkék vagyunk rá! Ülve maradtunk – ennyi történt.

áradozott a Roc Nation menedzseri iroda vezére, aki szerint a félidős fellépők – JLo és Shakira – épp elég lázítást adtak elő: két latin női sztár még nem rengette meg a focikupát.

View this post on Instagram

Ahooooo! ShakHQ #SheWolf #SuperBowl #HalftimeShow ⁣ ⁣ (📷 @imxavimenos)

A post shared by Shakira (@shakira) on

Az NFL egy óriási platform, melynek befogadónak kell lennie.

Ezzel egyet ért a szervezők részéről Roger Goodell is:

Nem kell, hogy mindenki egyetértsen velünk, de annak örülünk, ha elmondják, mit csinálhatnánk jobban. Ez a Jay-jel kötött megállapodásunk lényegi eleme is.

via GIPHY

Colin Kaepernick négy évvel ezelőtti, himnusz alatti botrányos letérdelésére is kitért a rapper:

Colin célja az volt, hogy felhívja a figyelmet bizonyos társadalmi igazságtalanságokra. Sikeres volt az akciója, de most már tovább kell lépnünk. Meghallottuk az üzenetet, de konkrétan mit tegyünk eztán?

idézi a People a hírességet.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!