Hoppá, Drake lenyomta a Beatlest, és ezt magára is tetováltatta?

A kanadai rapper a gombafejek Billboard-csúcsát szárnyalta túl, felkészül: Madonna.

A Beatles valamelyik rekordját megdönteni szinte lehetetlennek tűnhet – Drake-nek mégis sikerült ez a bravúr.

View this post on Instagram

What is that velvetttt? - @frenchmontana voice

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

A tiszteletadó tetoválásokat egyébként is szereti a kanadai sztár, így most a liverpooliak is kaptak egy ábrát Drizzy bőrére.

View this post on Instagram

You made me this way.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Az alkarjára került a legklasszikusabb fotó másolata, mely a brit gombafejekről valaha készült: az Abbey Road-on való átkelésük közben.

A formáció 1969-es lemezének ikonikus borítója most már napi szinten emlékezteti a 32 éves sztárt arra, hogy lenyomta a Beatlest.

View this post on Instagram

Sexy asf 🔥❤️ #Drizzyphotos #DrakeTattoos

A post shared by @ adrizzyfanpage on

Egy pici bökkenő viszont van: Lennonék elvileg négyen masíroztak, a rapper karján pedig még valaki látható velük. Nagyon valószínű, hogy saját alakját varratta az ikonikus zenészek elé, figyelmeztető, vagy kedveskedő jelleggel.

Több pofont kaptam a Beatlesnél.

idézi tweetjében 2018-as sorát a Meek Millel közös, Going Bad című dalból.

via GIPHY

Drizzy a tavalyi, Scorpion című albuma után csak úgy halmozza a rekordokat: eddig a Beatles kislemezei tudtak a leghosszabb ideig a Billboard Hot 100 élmezőnyében maradni: öt dal tartott ki egyszerre, az első tíz hely valamelyikén. Drake viszont ugyanezt a mutatványt hét szerzeménnyel érte el.

via GIPHY

Tavaly októberrel bezárólag, egy naptári évben 12 dala volt ugyanígy a top 10-ben, míg a Beatles ugyanennyi idő alatt 11 slágert adott, még 1964-ben. Már csak Madonnát kell felülmúlnia, aki teljes életművét tekintve 38 dalt jegyez a lista első tíz helyén. A Beatlest már letaszította erről a 2. helyről a rapper, a maga 35 nótájával, teszi hozzá az Uproxx.

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!