Hoppá, Olivia Jade a felvételi botrány után nyolc hónappal visszatért!

Lori Loughlin színésznő 21 éves vlogger lánya újra aktív.

Lori Loughlin lánya az Amerikát megrázó felsőoktatási botrány révén került be a köztudatba. A bájos Olivia Jade a nyolc hónappal ezelőtt kipattant megvesztegetési ügy idején is már szerényen influenszerkedett, most pedig – hosszú hallgatást követően – visszatért.

View this post on Instagram

see ya 2018

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

YouTube vlogja a minap megélénkült; március 10. óta nem történt ilyen – akkor már nagyban nyomoztak a szövetségiek a szülei, illetve Felicity Huffman színésznő viselt dolgai után. Olivia most érezte úgy, hogy ideje megszólalnia, és anyukáját sem hagyhatja ki teljesen a mondandójából.

View this post on Instagram

I wonder when she’s gonna show y’all the full collection 🕔

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

December elsején jelentkezett be saját csatornáján:

Igen, eléggé el voltam tűnve. Már nagyon vártam, hogy kibökjem, ami a lelkemet nyomja, de mégsem könnyű most megszólalnom.

Aztán, ahelyett, hogy belecsapott volna a lényegbe, csak körülményes magyarázkodás következett. Előadta, hogy sajnos nem mondhat semmi olyat, ami törvénybe ütközne, mert erre nincs engedélye.

Pedig ez a téma inkább érdekelte volna a hallgatóságot, mint az, hogy mennyire elkötelezett a húszéves lány a vloggerség és a rajongói iránt. Azt ecsetelte, hogy normális életre vágyik, szeretne már túllépni a múlton. Azt bezzeg nem kötötte az orrunkra, hogy nővére, Isabella Rose Giannulli nem iratkozhatott be a Dél-kaliforniai Egyetemre, pedig 500 ezer dollárral próbálták a szülők lekenyerezni az iskolát, teszi hozzá a TMZ.

View this post on Instagram

nuff said

A post shared by Bella Giannulli 🧚🏼♀️ (@bella) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!