Hoppá, Zendaya titkos karanténfilmet forgatott?

John David Washington a Tenet mellett bevállalta az Élősködők-helyszínen zajló munkát.

Míg Hollywood állni látszott, addig a karantén sem vetett gátat néhány filmes törekvéseinek. Az Euphoria alkotója, Sam Levinson már koratavasszal elkészült a Malcolm & Marie forgatókönyvével, amit a járvány alatt le is forgattak.

View this post on Instagram

Malcolm & Marie

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Természetesen a kellő óvintézkedések betartásával zajlott a munka, melyben Zendaya és Denzel Washington fia is részt vállalt. John David Washington nemsokára a Tenet című Christopher Nolan-moziban fog hasítani, és nem csoda, ha nem tudott ellenállni a 23 éves színésznő csábításának.

View this post on Instagram

Thank you for a gorgeous night, proud to be an official member of the @bulgari family.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Zendaya maga kereste meg Levinsont, hogy a kijárási korlátozások alatt volna-e kedve együttműködni. Még márciusban, hat nap alatt született meg a Malcolm & Marie gerince, és az előkészítő munkálatokba is akkortájt vágtak bele. Leginkább a Netflix-féle Marriage Story-ra hajaz a forgatókönyv, ám másfajta küzdelem is kibontakozik a vérbeli 2020-as sztoriban.

View this post on Instagram

Lancôme L’absolu Rouge campaign outtake

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Az ifjabb Washingtont Levinson hívta meg, a stábot pedig a lehető legszűkebbre vették: mindenki két hétnyi, tünetmentes karantén után csatlakozhatott a mozihoz. Amíg a munka folyt, nem is érintkeztek külsősökkel. A kiválasztott helyszínről el se mozdultak: 

View this post on Instagram

A post shared by Grupo Boxito (@grupoboxito) on

... az Élősködőkből ismerős, carmeli Feldman Architecture-féle Caterpillar House volt a bázis. A titokban tartott forgatás példásan zajlott – lehet, hogy a filmiparban a jövőben az ilyen szigorúság lesz az új norma? A bemutató időpontjáról és módjáról még a Toofab sem tud.

View this post on Instagram

From Director Christopher Nolan. #TENET, coming to theaters 7.31.20. Watch the new trailer now.

A post shared by TENET (@tenetfilm) on

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!