Horoszkóp: Mi vár rád 2020-ban?

Az éves horoszkóp előrejelzése szerint a 2020-as év új kezdetet és sikereket hoz a csillagjegyek számára a pénzügyek és a magánélet területein is.

Néhányan a szórakozásra és élvezetekre fognak összpontosítani, miközben mások felhasználva a kreativitásukat, tudásukat, magabiztosságukat és ambíciójukat új célok elérésére indítanak hadjáratot.

A 2020-as év nagyon fontos, mivel egy új időszak kezdetét jelenti: a Jupiter és a Szaturnusz összekapcsolódása új 20 éves ciklust indít el. Ez leginkább a víz jegyűekre lesz hatással (Skorpió, Rák és Halak).

A bolygók állása ebben az időszakban befolyásolni fogja az életünket, és bizonyos szinten a személyiségünket is.

Azért, hogy minél kevesebb meglepetés érjen és fel tudj készülni a változásokra, érdemes elolvasni az alábbi összefoglalót.

Szerelmi élet és kapcsolatok:

Ez az év lehetőséget ad arra, hogy felismerd kik a valódi barátaid, akikre számíthatsz és veled maradnak egész életedben.

Ha még nem találtad meg a lelki társadat ezek a barátok segíthetnek neked benne.

Az év eleje próbára teheti néhány baráti kapcsolatodat, de a valódi kötelékek nem szakadnak el, és ezáltal csak erősebbé válik a barátság köztetek.

Kompatibilitás:

Ebben az évben a tűz jegyűek (Kos, Oroszlán, Nyilas) kapcsolata nem lesz felhőtlen a víz jegyűekkel (Rák, Skorpió, Halak).

Ugyanígy a levegő jegyűek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) sem fognak jól kijönni a föld jegyűekkel (Bika, Bak és Szűz).

Akik eddig nem találtak párra azoknak most lehetőségük lesz találkozni valakivel és komoly kapcsolatot kialakítani velük, azonban óvatosnak kell lennünk, mivel kettő napfogyatkozás is történik ebben az évben, ami hatással lehet a párkapcsolatokra.

A Mars szeptemberben bolygatja fel a lelkeket, ami a Kos jegyűeknek kedvezhet a párkapcsolatok terén. Ugyanígy a Mars hatására jellemző érzéssé válhat az irigység. A Vénusz valamit helyreállíthat az életedben. A Neptunusz visszavonulásának következtében elégedetlenség érzése foghat el.

Karrier:

Ebben az évben rengeteg munka vár rád, és a csillagok is a te oldaladon állnak. Talán a munkahelyen túlzott tehervállalásodból adódhatnak problémák, ne felejts el néha másokat is meghallgatni és bevonni őket a projektjeidbe. Előfordulhat, hogy akadályba ütközöl, de semmi olyan, amit nem tudsz könnyedén átlépni. Próbálj leleményes lenni munkádban, kerüld a bejárt utakat.

Pénzügy:

2020-ban minden adott ahhoz, hogy elismerést szerezz a munkádban vagy nagy mennyiségű pénzre tegyél szert. Ha vannak konkrét projektek, amiken dolgozol keress befektetőket és hagyd el a bizonytalanságot. Az év második felében több kiadásra is lehet számítani, de ha odafigyelsz és a megérzéseidre hallgatsz nem érhet nagy meglepetés.

Egészség:

Az év eleje egészségügyi problémákkal kezdődhet, és érdemes átgondolni, hogy a stressz lehet a fő okozója vagy a rossz étkezés.

A Bak jegy szülöttei számára fontos az új évben figyelniük egészségükre. Olyan problémák kerülhetnek felszínre, amik egy hosszú betegségből származhatnak. Ez a legjobb időszak az étrendváltáshoz.

Összességében 2020 egy szerencsés évnek ígérkezik, amelyben nagy szerepet kap a magabiztosság és a nyitottság, miközben egy új nézőponttal gazdagodhatunk a saját dolgainkat illetőleg.

Forrás

 

Nem szeretnél lemaradni a legfrisebb bejegyzésekről?

kövess minket facebook-on is!